İşlemciyi Ryzen 1300X yapıp, PSU'yu 500W 80 Plus versiyonuna düşürüp ve ekran kartını gtx 1050ti almanı isterim.Herkese selam şehir dışında yaşıyorum ve sadece vatan bilgisayar bulunmakta bu pcyi toplamayı düşünüyorum parçaları uyumlumudur acaba ?
Dediğiniz parçalar bütçemi biraz aşıyor. Bu dediğim sistem uyumlumudur? Veya ryzen 2200g yerine İntel core i3 7100 iyi olurmu? İlerde upgrade edebilirim sistemi.İşlemciyi Ryzen 1300X yapıp, PSU'yu 500W 80 Plus versiyonuna düşürüp ve ekran kartını gtx 1050ti almanı isterim.![]()
Nasıl aşıyor?Dediğiniz parçalar bütçemi biraz aşıyor. Bu dediğim sistem uyumlumudur? Veya ryzen 2200g yerine İntel core i3 7100 iyi olurmu? İlerde upgrade edebilirim sistemi.
Peki 1.attığım sistemin anakartını ve ramini değiştirsem iş görürmü sizce ve anakart olarak ne önerirsiniz ?Belleği en az 3000 MHz alın. Onun haricinde bu sistem ileride upgrade için çok yeterli değil çünkü anakart en baz seriden. İleride iyi bir işlemci takmak sıkıntı yaratır.
Anakart için bu ürünü önerebilirim.Peki 1.attığım sistemin anakartını ve ramini değiştirsem iş görürmü sizce ve anakart olarak ne önerirsiniz ?
Peki bu nasıl ?Anakart için bu ürünü önerebilirim.
MSI B350M PRO-VDH AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart - Vatan Bilgisayar
Psu olarak zalman 500watt psu tercih ettim resimde gözükmüyor.RAM için bunu öneririm. Onun haricinde sistem iyi yalnız son attığın resimde PSU yok.
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
Yarın almaya gidicem yardımın için teşekkür ediyorum.RAM için bunu öneririm. Onun haricinde sistem iyi yalnız son attığın resimde PSU yok.
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
O kasa yerine Aero300 öneririm.Herkese selam şehir dışında yaşıyorum ve sadece vatan bilgisayar bulunmakta bu pcyi toplamayı düşünüyorum parçaları uyumlumudur acaba ?