Bu bilgisayarda Ev Ağı Kurulamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etkileşim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamunaleyküm.

Bende window7 home pre. var komşumda w7 home basic ya da starter var sanırım.

rt211 modemle aynı ağa bağlıyız.Denetim amsasında komşunun bilgisayarını görüyorum ağda.

ancak ev ağı oluştur deyince başlıktaki hatayı veriyor.Sorun gidericiyi çalıştırıyorum iki farklı uyarı veriyor. birincisi.

bu bilgisayardaki antivrüs yazılımı güvenlik duvarı üzerinden etkileşimi kapatmış olabilir gibi bir uyarı.

diğer uyarı ise technisat tv kartı var ben de o da bir ağ oluşturuyor pc ye kurunca .. işte o ağın adını yazıp bu ağ ve bağlantı geçerli birr IP yapılandırmasına sahip değil diyor.

Çözüm var mı acep..biraz googleyi araştırdım da win7 de bu gibi sorun yaşayan çok kişi varmış ancak çözümü bulamadım..

antivirüs yazılımını etkisiz hale getirip denedim yine olmadı.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Windows' un Pro, Ultimate ve Enterprise sürümlerinde rahatlıkla ev ağı kuruyorum.
Aynı şekilde bende de SS2 var, o bir sorun oluşturmaz..

Not : Ev ağı kurma işlemi için kullanıcı yönetici haklarına sahip olmalıdır.

Etkileşim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya esasında ilk denediğimde doğru olarak çalışmıştı yani bir parola oluşturmuştu.sonra o parola oluştuktan sonra deneme yaptık olmadı..

ardından baktım geçerli bir ev grubu yok arkadaş katılabileceği ev grubunu göremiyor.sonra bi daha denedik ev grubu kurmayı artık hiçbir zaman o parola sayfasını göremedik ev ağı kurulamıyor deyip duruyor.

arkadaşta home basic olduğu için sanırım o da ev grubu kuramıyor sadece katılma hakkı var.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Denetim Masası>Ağ ve Paylaşım Merkezi ile Hizmetler (Başlat>services.msc)pencerelerini ayrı ayrı resimleyebilir misin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...