Playizm
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
Merhaba Altta Verdiğim Resimlerdeki Pc'ye Mac OS Kurabilirmiyim Kurarsam Hangi Sürüm Kurabilirim
Ekran kartı, SSD var mı?Merhaba Altta Verdiğim Resimlerdeki Pc'ye Mac OS Kurabilirmiyim Kurarsam Hangi Sürüm KurabilirimEkli dosyayı görüntüle 107121Ekli dosyayı görüntüle 107122
model bilgisimi
Anakartınızın modeli nedir ve SSD var mı? Bu arada yeni macOS lara gücü yetmiyor PC'nizin ama eskilerden kurabilirsiniz.model bilgisimi
teşekkürler bu kadar bilgi bana yeterAnakartınızın modeli nedir ve SSD var mı? Bu arada yeni macOS lara gücü yetmiyor PC'nizin ama eskilerden kurabilirsiniz.
Ha birde anakartınızın UEFI desteklemesi lazım macOS'larda UEFI kurmak zorunluluk. Bu da iyi bir şey keşke diğer markalarda Apple'yi UEFI konusunda örnek alsalar.teşekkürler bu kadar bilgi bana yeter
benimki bootHa birde anakartınızın UEFI desteklemesi lazım macOS'larda UEFI kurmak zorunluluk. Bu da iyi bir şey keşke diğer markalarda Apple'yi UEFI konusunda örnek alsalar.
merhaba hangi sürümü yükliyebilirim acaba kafama takıldı daAnakartınızın modeli nedir ve SSD var mı? Bu arada yeni macOS lara gücü yetmiyor PC'nizin ama eskilerden kurabilirsiniz.
Yosemite, El Capitan gibi desteği olmayan sürümler.merhaba hangi sürümü yükliyebilirim acaba kafama takıldı da
buyrun ana kartım vermeyi unutmustum pek umudum yokYosemite, El Capitan gibi desteği olmayan sürümler.
Dediğim gibi o sürümler verimli çalışır ama kurmanın çok bir anlamı yok. UEFI olarak kurabilirsiniz.
Dediğim gibi o sürümler verimli çalışır ama kurmanın çok bir anlamı yok. UEFI olarak kurabilirsiniz.
Boot derken? Boot demek İngilizce'de bot ve önyükleme anlamına geliyor. Yani anlamsız bir soru soruyorsunuz.boot ilede oluyordur değilmi
pardon bende kafa gittiBoot derken? Boot demek İngilizce'de bot ve önyükleme anlamına geliyor. Yani anlamsız bir soru soruyorsunuz.
UEFI duruyorken Legacy olarak kurmak anlamsız fakat, Gigabyte Hybrid EFI li ise USB den UEFI olarak bir şey boot edemiyor. Sadece CD/DVD gibi aygıtlarla edebiliyor.pardon bende kafa gittibios diyicektim ara sıra karıstırıyorum
benim anakartım uefi deteklemiyor ama bana göre fark etmezUEFI duruyorken Legacy olarak kurmak anlamsız fakat, Gigabyte Hybrid EFI li ise USB den UEFI olarak bir şey boot edemiyor. Sadece CD/DVD gibi aygıtlarla edebiliyor.
benim anakartım uefi deteklemiyor ama bana göre fark etmez
bios modu eski olursa desteklemiyorduDestekliyor kendi anakartından bihabersin.GA-H61M-S2PV (Rev. 2.2) | Anakart | GIGABYTE
3. Jen. Intel® 22nm İşlemci ve 2. Jen. Intel® Core™ İşlemci Desteği(LGA1155 soket) İşlemciye entegre, geliştirilmiş Intel HD Graphics 2000/3000 Supports 3rd generation PCI-Express interface Daha berrak bir HD Video gösterimi için DVI arayüz Yeni Ultra Durable 4 dizaynı Eşsiz On/Off Charge...www.gigabyte.com.tr
O senin kurduğun Windows'u belirtiyor senin dediğine bakarsak sırf Legacy kuruldu diye Legacy kurmak gerekir ama UEFI destekliyor.
Teşekkürler bilgi için üsenmessem el caiptan kurarımO senin kurduğun Windows'u belirtiyor senin dediğine bakarsak sırf Legacy kuruldu diye Legacy kurmak gerekir ama UEFI destekliyor.