Bu Bilgisayar sizce nasıl?

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bimekste gördüm ve almaya karar verdim sizce nasıl?
acer i5 2450M 2,4Ghz with Turbo Boost up to Ghz
Nvdia Geforce GT630M 2GB dedicated VRAM
15.6 HD LED LCD
4 GB DDR3 Ram
500 gb HDD

oyunları nasıl oynarım sizce
acer aspire 5755g 2434G50mnrs

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bence de iyi özellikleri ama acer kullanmadım hiç teknik servisi nasıl kullananlar memnun mu öğrenmek lazım

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben bir keresinde internet'te bir sitede okudum. Acer'in servisleri tek kelimeyle REZALET'miş. Hiç bilgisayarını kullanamadan servise götürmek zorunda kalan bile varmış.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Acer iyi markadır. Zamanında bilgisayarını kullanmıştım. Ama MSI, Asus, Toshiba markaları daha iyi markalardır. Bu arada sistemin güzel tavsiye ederim.

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Acer iyi markadır. Zamanında bilgisayarını kullanmıştım. Ama MSI, Asus, Toshiba markaları daha iyi markalardır. Bu arada sistemin güzel tavsiye ederim.

Aman aman n'aparsanız yapın MSI almayın. Ben de var, çekmediğim kalmadı. Harddisk'i bozuk çıktı, 2. yılında ekranın kasası çatladı. Çok basit bir işçiliği var. Alacaksanız oyun için ASUS diğer işler içinde TOSHIBA, DELL gibi markalar tercih edin. Bir kere paraya kıyın, sonra başınız ağrımasın. Bunların servisleri de çok iyi. :)

Ayrıca bu paraya Acer de iyi değil gibime geldi.

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu fiyata yaklaşık bişeyler önerebilir misiniz?

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben derim ki ya bir mağaza açılışı bekle ya da VatanComputer'daki büyük indirimleri. :)

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Lenovo'da kaliteli markadır tavsiye ederim IBM'in ürünü nede olsa ;)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Acer nasıl bir ürün bilmem fakat 1280 TL ye öyle sistem uygun fiyat bence.
Bende 1300 TL ye buna benzer sistem almıştım. Lenovo ya çin malı diyenlere rağmen ...

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Aman aman n'aparsanız yapın MSI almayın. Ben de var, çekmediğim kalmadı. Harddisk'i bozuk çıktı, 2. yılında ekranın kasası çatladı. Çok basit bir işçiliği var. Alacaksanız oyun için ASUS diğer işler içinde TOSHIBA, DELL gibi markalar tercih edin. Bir kere paraya kıyın, sonra başınız ağrımasın. Bunların servisleri de çok iyi. :)

Ayrıca bu paraya Acer de iyi değil gibime geldi.

Her markanın kusurlu ürünleri olabilir. Ben MSI GT680R kullanıyorum. Şimdiye kadar bır sıkıntı çekmedim.

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
MSI kullanan çok tanıdığım var. Hepsi aynı. Bir de aşırı ısınıyor.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Fiyatını bilmem ama sistem tırt bana göre. Oyun için notebook almayın. Alacaksanız maalesef epey bir parayı gözden çıkarmanız gerekiyor, bugün notebook'lar için en üst düzey grafik çözümlerinden biri olan GTX 670M'in, masaüstündeki 670'in 3 te biri gücünde olduğu ve 6850 performansı verebildiği söyleniyor. Bu durumda GT630'un falan esamesi okunmaz. Sadece oyun için alıyorsanız GT650M altını düşünmeyin. Onu da lütfen yazıyorum. Yukarıda bir arkadaş monster'in link'ini atmış oradan bakın ''oyun için'' olan laptoplara. Bunlar face için.

GT630 Düşük detaylarda bile tamin edici performans sağlamıyor görüldüğü üzere.
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-630M.63761.0.html

andromedya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
blackout doğru söylüyor 630 oyun için işe yaramaz ancak full hd videolar için süper diyebilirim

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de dedim bu PC oyun PC'si olmaz diye. Hele ki Acer'se hiç olmaz. :)