Bu bilgisayar nasıl ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan woax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

woax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar şu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Oynadığım oyunlar PUBG, CSGO , LOL, GTA V. Sizce bana rahat oynatır mı bu bilgisayar ? Eksikleri nelerdir ? Sorun yaşar mıyım , önerirmsiniz ?

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Arkadaşlar şu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Oynadığım oyunlar PUBG, CSGO , LOL, GTA V. Sizce bana rahat oynatır mı bu bilgisayar ? Eksikleri nelerdir ? Sorun yaşar mıyım , önerirmsiniz ?

Kötü. Eksileri ise eski nesil donanımların bulunması. İçindeki parçalar en az 3 yaşında. APU sistem toplamak daha mantıklı ya da isterseniz bunu alın. Son seçenek ise de para biriktirmek.

woax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kötü. Eksileri ise eski nesil donanımların bulunması. İçindeki parçalar en az 3 yaşında. APU sistem toplamak daha mantıklı ya da isterseniz bunu alın. Son seçenek ise de para biriktirmek.
Hocam ekran kartı iyi bence eski nesil donanımdan kastınız Ram midir ?

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
İçindeki her şey çok eski.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır. İşlemci,anakart,RAM ve HDD. Ekran kartı da kısmen eski nesil. GTX 1650 yerini aldı. Ayrıca RX 570 daha ucuz ve daha güçlü.

emirhantr61

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
isterseniz donanım arşivinin 1400 tl lik xeon işlemcili bir bilgisayarı vardı bakabilirsiniz

~ KaanCK ~

Profesör
Reaksiyon puanı
1,591
İşlemci ve ekran kartı yanından eksik.

Heleki işlemci.

TinerciAlper

Asistan
Reaksiyon puanı
35

alırsanız çok fazla memnun kalmazsınız yeni işlemci isterseniz anakartı değiştirmek lazım ramler için yine anakart hdd derseniz çok yavaştır ekran kartıda artık eskidi 1050ti yani masraf çok çıkartır
Mesaj otomatik birleştirildi: