Bu Bilgisayar Hakkında Sorularım Var(Toshiba S50t-A-11u)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Evet arkadaşlar daha önce bir konu açtım vaz geçmiştim ancak taksit kaldırıldığı için 1 şubata kadar almak zorunda kaldım
Marka:Toshiba
Model:S50t-A-11u
Özellikler:
Ekran:1366x768 LED dokunmatik
İşlemci:i5 4200M 2.5 Ghz 3MB Önbellek
Grafik Kartı: GT740M (büyük ihtimalle 64bit)
RAM:8 GB Ddr3 1600mhz
Disk:1 TB 5400rpm
Fiyat:2400-2600
Sormak istediğim bir kaç soru var;
1:Ekran kartı yeterlimi 64 bit sıkıntı yapar mı? (PES,FIFA,GTA4,CoD falan)
2:Fiyatı değer mi?
3:Bilgisayarda AŞIRI ısınma gibi bir sorun yaşar mıyım?

Linkde bu belki buradan almam ama en uygun burası gözüküyor

http://www.hepsiburada.com/liste/to...Details.aspx?productId=bd600685&categoryId=98

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0

bunu paylaştığınızı görmedim :) doğru bir tercih olur toshibanın yanında

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Fiyatı sınırımı aşıyor ayrıca Lenovo Türkiye'ye en dandik ürünlerini gönderiyor

Lenovo kullandınız mı bilmiyorum ama yanlış bir yargıya varmışsınız gibi duruyor. Lenovo kullanmış biri olarak, ne bir ısınma , ne bir fan sesi duymadım bugüne kadar. Performansı da o derece iyiydi.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Hepsiburada da gayet iyimiş ama dediğim gibi Lenovo çoğu modelinde Türkiye'ye dandik modeli gönderiyor bu model umarım onlardan biri değildir

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lenovo kullandınız mı bilmiyorum ama yanlış bir yargıya varmışsınız gibi duruyor. Lenovo kullanmış biri olarak, ne bir ısınma , ne bir fan sesi duymadım bugüne kadar. Performansı da o derece iyiydi.

Almanya çıkışlı qwertz klavyeli 2010 veya 2011 modelini kullandım modeli ve özelliklerini hatırlayamıyorum ama aynı modelden arkadaşımdada vardı Türkiye modeli ile Almanya modeli arasında en basitinden ekranlar arasında büyük farklar vardı ayrıca nette araştırdım çoğu kişi aynı şeyi söylüyor ben Lenovo yo dandik demiyorum özellik bakımından az olan ürünlerini Türkiye'ye gönderiyorlar;) belki durum değişmiştir(Z serisi olduğunu hatırlıyorum)

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Almanya çıkışlı qwertz klavyeli 2010 veya 2011 modelini kullandım modeli ve özelliklerini hatırlayamıyorum ama aynı modelden arkadaşımdada vardı Türkiye modeli ile Almanya modeli arasında en basitinden ekranlar arasında büyük farklar vardı ayrıca nette araştırdım çoğu kişi aynı şeyi söylüyor ben Lenovo yo dandik demiyorum özellik bakımından az olan ürünlerini Türkiye'ye gönderiyorlar;) belki durum değişmiştir(Z serisi olduğunu hatırlıyorum)

Lenovoyu bilmiyorum ama otomobillerde durum böyle diye duymuştum mesela Türkiye'ye gelen en dolu paket araç başka ülkenin orta doninimlisina eşit gibi .