• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bu Bilgisayar Alınır MI ?

Alınır. Poweri ,FSP ile aynı fiat olan 650 watt zalman yap.Epey daha güçlü.

Site güvenli değil derken site gayet güvenli gamegaraj bu fazla bilgi sahibi olmadan yorum yapmayın bir çok insan alışveriş yapıyor ama ben size garanti veremem her firma ayıplı ürün yapar ancak sistem gayet güzel
güvenli oması beklenirde bazı sitelerde yani letgo gibi siteler var bunlarda kendi ürününü satıyorsun ama başka birşeyde gönderebilirsin zouk telefon gibi bundan dedim

iyi madem ben yatmaya gidiyorum iyi geceler he bide Allah orucunuzu kabul etsin görüşürüz
Sizede iyi geceler sizin orucunuz İnşALLAH kabul olur ve gamegaraj teknobiyotik sinerji incehesap gibi siteler güvenlidir arkadaşta gönül rahatlığı ile pc yi alsın her oyunu açar düşükte

Sistem
https://www.gamegaraj.com/urun/deluminator-5a-k-asus/özelleştirmeler
işlemci: r5 3500
ram: kendi raminden x2
Ekran kartı 1650 +0 tl olan
psu: fsp 600w
ssd:kingston a2000 250 GB
Anakart kendi anakartı yada +141 tl ekleyen anakart
Hangi fan alınır bunlara ek ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde 1 tb hdd var
hocam gerçekten güzel bir ürün ancak birşey farkettim. 8gb ram oyunlarda size aşırı bi getiri sağlayacağını düşünmüyorum benim 2 yıllık laptop bile 8 gb ramle windows 10 da ssd ile oyunlarda az kalıyor. Eğer orta derece oyunları oynayacaksanız 8 gb ram kalabilir ancak size paranız varsa bir 12 gb ram veyahutta 16 gb ram öneririm

toplam
hocam gerçekten güzel bir ürün ancak birşey farkettim. 8gb ram oyunlarda size aşırı bi getiri sağlayacağını düşünmüyorum benim 2 yıllık laptop bile 8 gb ramle windows 10 da ssd ile oyunlarda az kalıyor. Eğer orta derece oyunları oynayacaksanız 8 gb ram kalabilir ancak size paranız varsa bir 12 gb ram veyahutta 16 gb ram öneririm
ram zaten 2 tane olacak dedim