Bu bakışlar için hayvanları incelemiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
'Memati' hafızalarda yer eden bakışını nasıl yaptığını anlattı

Kurtlar Vadisi'nin sevilen oyuncusu Gürkan Uygun, bakışlarını farklılaştırabilmek için yırtıcı kuşları incelediğini belirtti: Hazırlanma döneminde internette bir kaç yere baktım. Daha çok avcı kuşlara baktım. Şahin gibi, kartal gibi kuşların bakışlarına, tepkilerine, bir takım avcı hayvanların tepkilerine, sese karşı duyarlılıklarına baktım ve verdikleri tepkileri falan inceledim.

Onlardan beslendiğim doğrudur. Doğada varolan tepkiler olduğu için çok daha doğru olabileceğini düşündüm. Şimdi de olsa yine böyle bir inceleme yapabilirim. Mesela timsah, çok güzel bir katil. Sessiz ve derinden giden. Memati öyle değil, çok daha direkt ve net ifade ediyor.

memati2548.jpg

Kaynak

FenerLee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kurtlar vadisi seyredenlerin artık yeni gözdesi memati :)

muhammetöner

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu da laf mı yaaaa....

memati her zaman gözdeydi şahsen ben eski halini daha çok seviodum...

ultraanti

Asistan
Reaksiyon puanı
1
memati bi tane kurtlar vadisi için rolunu cok guzel yapıyor kendini rolu ile bir tutuyor

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
eroyinman hali süper olmuş hep öyle olsun noluuur :D benim adamım muro üstüne yok bulutuda severdim ama mematiye verdiği kokain paketinden sonra nefret ettim allah belanı versin bulut dedim eminim benim gibi lanet yağdıran çok kişi olmuştur insan öyle bir hareketi düşmanına yapmaz yazıklar olsun lanet olsun uyuşturucudan kazandığı parayla ekmek yiyen insanlara ve onların ortaklarına