Bu Aralar Nasıl Bir TV Kartı Tercih Etmeliyim?

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar..

TV kartı almak istiyorum fakat ne alacağımı ne gibi özellikler bulundurması gerektiğini tam olarak çözemedim.Laptop kullanıyorum (USB kullanan kartlardan olacak) ve evimde digiturk bağlı.Zannedersem uydu yayınlarını alabilmek için illaki çanak gerekiyor.Digiturk çanağı bu işi görür mü?

Aldığım TV kartı şifreli,şifresiz her uydu kanalını çekecek mi? (Film kanallarından,erotik kanallara kadar) ?

Ayrıca bağlantı içinde ayrı masrafa girecek miyim merak ediyorum.100 lirayı aşmak istemiyorum mümkünse.Şimdiden teşekkürler..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
şifreli yayınları izleyebilmen için tv kartının kart modül girişi olması lazım. ayrıca hd yayınları izleyebilmen için de kartın DVB-S2 destekli olmalı. sadece DVB-S destekli kartlarda hd yayınların çoğu izlenemez.

sana önerim Aver3D

http://www.sanalmarketim.com/urun/6...EDIA-AVER3D-Satellite-TV-DVB-S2-3DTV-USB-Win7

bu kartla 3d dahil tüm yayınlar izlersin. digiturk ve d-smart kartları takıp bu kanalları da izlersin. fiyatı da gayet makul.

zaten türkiyede bu özelliklere sahip başka usb tv kartı yok bildiğim kadarıyla. :)

ben yıllardır avermedianın pci tv kartlarını kullanıyorum ve memnunum. :)