Bu arabanın tek kusuru var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
1.jpg

Dijital hız göstergesi 247 km/s’yi gösterirken sizin hala atacak bir vitesiniz daha var. Aynı zamanda geniş ve konforlu da. Bu hayali kurmak oldukça güç olsa da adını koymak çok kolay: Porsche Cayenne Turbo!

2.jpg

Cayenne, dünyanın en beğenilen otomobilleri arasında yerini aldı. Onu farklı kılan lüks ve güç.... Elbette bir de fiyatı...

3.jpg

Trafikte görmüşsünüzdür de binmek pek az insana nasip olmuştur sanırız. İçini merak edenler için şöyle bir tur atalım... İnsanı şımartan bir lüks ve konfor var...

4.jpg

İç mekan tamamen deri kaplı... İnce işçilik ve kalite hemen dikkat çekiyor. Cayenne Turbo'da plastik kaplı bir kısım bulmak için büyüteçle filan bakmanız gerekli. Zira bu arabanın tavanı bile süet...

5.jpg

Cayenne Turbo ödenen paranın karşılığını tamamen veren bir araç... (Tabi o kadar para ödeyebilenlere) Sahip olduğu donanım listesini sıralamayacağız. Zira o kadar fazla ki okurken sıkılırsınız.

6.jpg

En belirgin olanlardan bir kaçını aktaralım isterseniz. Mesela koltuklar... Arkalarda LC ekranlar yer alıyor. Tamamı ısıtmalı ve elektrik ayarlı.

7.jpg

Bose marka müzik ve ses sistemi, bi-xenon farlar, pnömatik ayarlı süspansiyon sistemi ve Porsche Çekiş Kontrol Sistemi(PTM) Cayenne Turbo’nun standart donanımları arasında...

8.jpg

Şimdi diyorsunuz ki iyi güzel de kaç paradır bu araba? Tahmin ettiğiniz gibi "dünyanın parası..."

9.jpg

Baz fiyatı 168.142 Eurodan başlıyor... Başlıyor diyoruz çünkü ekstra donanımlarla fiyat 200 bin Euroyu geçiyor.

Bu verdiğimiz rakam Cayenne Turbo modeli için...

10.jpg

Bu arabanın (bazılarımız için fiyatı) dışında tek bir kusuru var. O da "tasarruf" kelimesinden bi-haber olması. Ona yakıt dayandırmak için bir benzin istasyonu sahibi olmak gerek...

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

Kaynak

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Sorma ya bi aralar babam grand cheroke olmıştı gerçekten araba benzini resmen sömüyor zaten jeepleri olan çoğu kişi ellerinden çıkarmaya çalışıyor.(Bknz.2el araba pazarları)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Bu jip Eskişehirspor'un başkanında var.Binmek-sürmek nasip oldu.Orduspor maçında camlarını indirmişlerdi.Oradan buraya çekici ile getirttik.Çok kısa bir mesafe içinde servise sokmak için kullandım camsız bir şekilde.Spor arabadan hiçbir farkı yok sürüş dinamikleri açısından.Motor gücü 750 hp idi yanlış hatırlamıyorsam.Gösterge 300.4 egzostun 4 ünüde kullanıyor motor.Ylnız araçta uyarı mevcut.Görsel şekilde uyarmışlar.Mecbur kalmadıkça 240 ı aşmayın diye.Harika motor sesi var jipte.Frenleride çok iyi cüsseye göre :)

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
koymayın böyle şeyler ya, arabamla ilişkimi zedeliyorsunuz :)

mrdmrds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben buna binemeyeceğim için vay be ne süper bişi demicem. en iyi araba senin olan arabadır

ufti

Doçent
Reaksiyon puanı
2
mrdmrds dedi ki:
ben buna binemeyeceğim için vay be ne süper bişi demicem. en iyi araba senin olan arabadır

Araba'ya araba demem araba benim olmadıkça diyosun yani :D oda güzel ve haklısın

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Gülü seven dikenine katlanır he :D

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
aga ben bunu turkıyede surmem bıle beeee ne vakıt herkesın bundan oldu o vakıt surerım nede olsa hepımızde aynısı mevcut olacak :D:D

oztechin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En sondaki resim ÇAKMA Cayenne :} puhahah ben ondan alıcam kaç para 20bin vardır :D