selam sıfırdan sistem kurmak istiyorumda bütçemde fazla değil ddr4 bir sistem kurmak istiyorum sizce bu anakart idare edermi https://www.hepsiburada.com/izoly-a...151-matx-anakart-p-HBV000007LF04?magaza=İzoly
Hangi işlemciyi kullancaksınız?
Kusura bakmayın biraz geç gördüm işlemciyi daha karar veremedim ama maalesef bütçem biraz sınırlı 2200 civarına kapatmak istiyorum kasan ve psu var anakart, işlemci,ram, ve ekran kartı almak istiyorumBu anakarta hangi işlemciyi takacaksın.
Ssd 120 gb sandisk var onu kullanırım diye düşünüyorum işelmci daha bulamadımSadece anakarta bakarak yorumlayamayız üstüne ne takacaksınız işlemcisi rami ssd si belki bunlarıda belirtmeniz lazım
Bütçem sınırlı maalesef gigabeyte bi anakart buldum fakat am4 işemciler 800 tlden başladığı için çok uygun olmuyorintel 6-7 nesil sistem kurcaksanız bu anakart işinizi görür ve izoly turbox gibi markananın anakartını bırak mousepadi bile alınmaz izoly anakartta gördüğüm kadarıyla m2 yuvası bile yok usb 3 portu arka portların orda kablolamanın içinden geçicek bir şey o pci express klidi sanki yemek saklama poşetlerinin kilidi gibi çok dandik ses yongası falan muhtemelen aşırı dandik 10 yıllık gigabyte 1. nesil intel anakart bile bundan daha kalitelidir![]()
Asus EX-B150M-V5/C/SI DDR4 2133MHz S+V+GL 1151 - PttAVM.com - 2025
Asus EX-B150M-V5/C/SI DDR4 2133MHz S+V+GL 1151 ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025www.pttavm.com
Cevabınız için teşekkür ederimHer şeyden önce izoly adını duyduğunuzda kaçının elbet bir şeylik çıkar o markadan
bütçem yetmiyor dedinde attıgın anakartla arasında 10tl
eğer onu alırsam am4 işlemci pahalıya geliyorbütçem yetmiyor dedinde attıgın anakartla arasında 10tl var
2200 tl civarı ama kasam ve psu varbütçenizi verirseniz ona göre sistem öneririz
çok teşekkür ederim sanırım 2. alternatifi alacağım2200 tl ye anakart,işlemci,ram ,e.kartı,
1.alternatif.sinerji.
Ekli dosyayı görüntüle 142048
2.alternatif.trendyol+teknobiyotik. toplam 2150 tl.
Ekli dosyayı görüntüle 142049
Ekli dosyayı görüntüle 142050
izoly alınmazzselam sıfırdan sistem kurmak istiyorumda bütçemde fazla değil ddr4 bir sistem kurmak istiyorum sizce bu anakart idare edermi https://www.hepsiburada.com/izoly-asboard-intel-h110-2133mhz-ddr4-soket-1151-matx-anakart-p-HBV000007LF04?magaza=İzoly