Bu adam gitti gider.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trauma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Fazla önemli birisi olmadığım için, fazla da uzun anlatmaya gerek yok.
Shiftdelete.net'e minnettarlığımı belirtmek için açtım bu başlığı. Yaklaşık 1 seneden birazcık fazla bir süredir, çok güzel dakikalar geçirdim bu sitede. Çok seviyeli ve kaliteli insanlarla tanıştım, çok sağlam felsefelerden oluşan mesajları okudum. Kendime çok büyük katkısı olduğunu düşünüyorum bunların, ve bir teşekkürsüz geçmeyeceğini düşünüyorum.

Kişisel olarak ne kadar çok büyük münakaşalarımız olmasada, Fish, red-bird, Elmacik, çok sağlam şekilde katkıda bulundular düşünce ve duygularıyla bu aciz şahsiyete :)

Bide bi Warkortali var, ki umuda açılan kapının arkasında her zaman bir yol göstericinin, yardımcının olduğunu hissettirdi bana ki hepsine ve adını sayamadığım diğer insanlara sonsuz teşekkür ederim.

Umarım kimsede kötü bi anı veyahut iz bırakmamışımdır ve zararım dokunmamıştır, Öss ye hazırlanmam dolayısıyla shiftdelete.net'e pek uğrayamayacağım, ama yinede takipte kalacağım

Emeği geçen herkese teşekkürler :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Neden Başlık açıyorsunuz Anlamış Değilim Girmiceksen Girmessin Sana Kimse Gelip Hesap sormaz nie girmedin diye!

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Trauma arkadaşım başarılar dilerim bende öss ye hazırlanıyorum bende arada sırada girceğim inşallah ikimizde kazanırız :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
yolun açık olsun trauma arkadaşım.
öss de başarılar

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Öss'de başarılar Trauma

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
inşAllah sonuçların açıklandığı gün görüşürz ben de hazırlanıyorum :) Çok fazla buralarda olamayacağım. Allah razı olsun 0Reis0 abi :)

Beste trauma sizlere de başarılar :D kapışalım mı kim daha fazla puan alacak :D

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Yolun açık olsun umarım ÖSS'de başarılı olursun :)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya merve hep sen denk geliyon banada yaa offffff........

trauma başarılar kardeşimmm allah yolunu açık etsin ;)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Hadi bakalım başarılar kardeşim. Yalnız çok acıklı yazmışsın :D

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler arkadaşlar, herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkürler.
Reis bu arada, bir teşekkür etmeden gitmek ayıp olur, sende çok fazla uğramayacağına karar verirsen burada sana katkıda bulunanlara bi teşekkürü çok görme olur mu :)
Haakten ya okuyunca bende acıklı buldum, halbuki gümbür gümbür müzik vardı onları yazarken kulağımda :D

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
dersler sınavlar insanın elini ayağını bağlıyor işte... dilerim herşey gönlünce olur

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Sana hayatında Ömür Boyu Başarılar Diliyorum Umarım Herşey DİlediğiN gibi Olur Ama ben Öle KOnulara Çok Kızıyorum Onun İçin Lütfen alınmayın sevgiler.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
ÖSS 'de başarılar trauma kardeşim... (Bizede başarılar :) )

İyi rock paylaşımları yapıyodun emeğin ve katkıların için teşekkürler..

Artık senin yokluğunu ararım.. :(

punisher_65

Profesör
Reaksiyon puanı
10
aynı durum benim içinde geçerli. öss ye kadar pek yokum. öss den sonra izleyin beni :D inşallah hepimiz hedeflediğimiz yerlere gideriz.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Hımmm ÖSS denen saçma sınav sisteminde sana başarılar diliyorum Trauma. Umarım bu sınavdan istediğin puanları çıkarırsın. Sağlam bir çalışma programı seni bekliyor.

Tekrardan başarılar.

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
öss için başarılar değil. başarı için iyi bir rehberlik hizmetin yönel ve kendi rehberliğini kendin yap. otokontrol. başarı bunda. başarılar değil başarının adresi. hadi kolay gelsin.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Öğrencimisin allah başka dert vermesin.Bol şans.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
istediğin üniversitenin istediğin bölümüne yerleşmek üniversitede okumaktan çok daha kolay....

üniversiteye bi kapak atalım da yan gelip yatarız diye bişey yok yani.hazırlıklı ol seneye daha çok çalışacaksın.

bol şans.

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
aynen bende bu sen gircem... Ben dahil sınava girecek herkeze Allah kolaylık versin :)
inşAllah hakettiğimiz puanı alırız

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
kapak atın biter bence corpuscallosuma bakmayın siz. o tıp okuyor ondan öyle diyor. olmazsa size de bi af çıkar. ama merak etmeyin aflık bi duruma düşmek gerçekten zor. zor dediğim onun için özel çaba sarf etmek gerek. oksa illaki ders çalışacak fırsat vr . onu başka şeylere yöneltmek harcamak çaba ister yani.

ama şu var ki istediğiniz bölüme gidin, tabi ne istediğinizi iyi bilin .
karambole yerleşmeyin . ne olsa yaparım diyebişey yok. 4 yıl sevmeyerek okuyamazsın. para almadan ailenden para alarak.

mesele ben kesinlikle tıp okumam dedim( 2. seneye bırakmadım öss yi tıp kazanmak için) mühendislik dedim bi de itü olsun dedim. sınva kötü geçince tabi istediğimiz bölüme gidemedik. bi hataydı bence ama keşkelere yer yok. neyse geldik itüde met. malz. müh. bitirdik. aslında makinadan pek uzak da yakın da sayılmız ama girdik işte. ne oldu 2 sene avane gib gezdik kampüste. beğenmeyerek.

sen ve sizler beğendiğiniz bölümü seçin, tabi üni seçimi de bi faktör. her yıl isteyerek okuyun. bi de bu niye bu kadar önemli: çünkü her taraf lisans mezunu kaynıyor artık .fark yapmak için kendinizi ancak severek verdiğiniz bir bölümde geliştireblirsiniz.

hadi kolay gele.