BS Player PRO Sorunu

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Sırf altyzıları otomatik buluyor diye bs player pro kurmuştum uzun süredir kullanıyordum fakat şimdi an error occured in the application hatası veriyor 2.61 kuruluydu kaldırdım 2.51 sürümünü kurdum gene aynı alt yazıları otomatik bulmasa kullanmayacam sevdiğim bir medya oynatıcısı değil eğer bs player dışında otomatik altyazı bulan medya oynatıcısı arsa söyler misiniz ya da bs playerın bu sorunuyla ilgili ne yapabilirim.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Yanlış hatırlamıyorsan Media player klasikte bu özelliği taşıyor. Tabi ayarlardan aktif etmek gerekli. Zaten altyazılar için open subtitles adresini kullanıyorlar.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
free sinde de aynı sorun var peki media player ve bs player dışında otomatik altyazı bulan program yok mu KM player veya gom ile otomatik altyazı bulamaz mıyım otomatik kendi bulacak videıyu açınca

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Sırf altyzıları otomatik buluyor diye bs player pro kurmuştum uzun süredir kullanıyordum fakat şimdi an error occured in the application hatası veriyor 2.61 kuruluydu kaldırdım 2.51 sürümünü kurdum gene aynı alt yazıları otomatik bulmasa kullanmayacam sevdiğim bir medya oynatıcısı değil eğer bs player dışında otomatik altyazı bulan medya oynatıcısı arsa söyler misiniz ya da bs playerın bu sorunuyla ilgili ne yapabilirim.
Evet UMPlayer o da altyazıları buluyor galiba ancak emin değilim bir arkadaşımda görmüştüm ve çok da kaliteli bir programmış onu deneyebilirsin istersen.
http://www.umplayer.com/

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
2.57 kullanıyorum, sorun yok altyazıları buluyor.