bang1
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,758
Bruh moment öyle bir andır ki
... şifre olmadan linux kurmaya çalışırlar
anlamadımBruh moment öyle bir andır ki
Yeşilli beyazlı şirketin bir videosuna gönderme yapıyorum izlerken iq um düştüdeanlamadım
aha rr oyuncusuÇifte Bruh moment öyle bir andır ki...
JokerAllame barışmıştır. Ama şakadır.
bilgisayara tam ihtiyacın varken 6 saatlik elektrik kesintisi yaşarsın.Bruh moment öyle bir andır ki...
Bilgisayara tam ihtiyacın olduğu zaman bitmeyen bir güncelleme başlar :\
Bruh Moment öyle bir andır ki; EU 4 de aynı tarafta savaştığın kişinin müttefiğine saldırırsın, ama müttefik olduğunuz savaştan çıkar ve sana savaş açar, sonra da naneyi yersin.Bruh dediğiniz anlar ?
hangi şirket?Yeşilli beyazlı şirketin bir videosuna gönderme yapıyorum izlerken iq um düştüde
Bruh''Bruh moment'' öyle bir andır ki...
Dolar düşmesine rağmen fiyatlar düşmüyordur.
Bu, başarılı değildi.Bruh moment öyle bir andır ki bruh dersin.
Biliyorum.Bu, başarılı değildi.
Ona bruh değil de w ile başlayıp t ile devam eden ve f ile biten bir İngilizce kısaltma uygun olur.bruh moment öyle bir andır ki; denizler alev alır, gök yere iner. yer sarsılır, sular coşar. koca dağlar sarsılır, ölüler canlanır.
Hortlakmıyım ben looooo?Bruh Moment öyle bir andır ki; 14:00'a kadar uyumak istersin ama yatağının altından birden @_Zaur_ çıkar.
Ucundan belki.Hortlakmıyım ben looooo?![]()
böyle şeyler ancak kıyamette olurbruh moment öyle bir andır ki; denizler alev alır, gök yere iner. yer sarsılır, sular coşar. koca dağlar sarsılır, ölüler canlanır.