Brezilyalılar Beşiktaş ile dalga geçti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Brezilya'da yayın yapan Globosporte sosyal medya kanalında Beşiktaş formalı, Ronaldinho'ya benzer bir kişinin fotoğrafını paylaştı.

unnamed.jpg

Brezilya'nın ünlü spor gazetesi Ronaldinho'nun çakmasını Beşiktaş'a gönderdi.

Globoesporte gazetesi, "Ronaldinho Beşiktaş'da" başlığı altında sosyal medyada paylaşılan ve ona benzeyen bir fotoğrafı yayınlayarak siyah beyazlı kulüple dalga geçti.

Bu haber ve çakma Ronaldinho fotoğrafı Brezilyalı sporseverler tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Sporseverler gazetenin yorum sayfasına mesajlar göndererek "Beşiktaş şimdilik bununla idare etsin" dediler.

DHA

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
http://globoesporte.globo.com/platb/meiodecampo/2014/01/05/ronaldinho-no-besiktas/

Haberin altında yorum mu var ben mi göremiyorum?

Kaldıki bu site ünlü bir gazete ise (gazete bile değil bence zaten) bizim fanatikler, fotomaçlar global gazeteler demek ki.

DHA bile böyle sallama haberler yazıyor işte, nasıl olsa kimse araştırmayacak, etmeyecek.
Halbuki internet geliştikçe en çok rezil olan kurumlar basın organları.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
gelince kim kiminle dalga geçiyor görecekler..son gülen iyi gülermiş. :d

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Umursanacak bir haber değil. :)

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Brezilya'da böyle fırın dükkanları var mıymış :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Sen brezilyanin etli ekmegini duymadin heralde:)

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hahahahahaha :) Beşiktaşlılar da bekliyor :D

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yav he he he

hatta

yaw he he he

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
35 yaşına gelmiş miadını doldurmuş birisini almaya çalışırsak daha çok dalga konusu oluruz.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bir taraflarını açıp oralarına gülsün dingil herifler...
Transfer böyle birşey.. Talip olursun, görüşürsün... Anlaşırsan oynatırsın..Olmazsa da olmaz.. Bu kadar saçmalamanın mantığı yok.. Zaten bizim medyamız tüm dünyaya yetecek kadar saçmalıyor.. Bir de onlar başlamasın..

Büyük futbolcularla anlaşma sağlanmaya çalışılınca şu bizdeki YAŞ takıntısını anlayamıyorum bir türlü..
Yahu HAGI'den ders alın bari..
Hem Ne olacaktı peki.. Ronaldinho, en verimli zamanında Barca varken Türkiye'ye mi gelecekti..ya da Hagi en verimli zamanında Barca ve Madrid'de oynamak yerine Türkiye'yi mi seçecekti..

Büyük oyuncuları yaşlanınca da olsa ülkemizde görmek her zaman iyidir.. Bence bu yaştan sonra verimli olur mu diye tartışmak yersiz.. Verimli olur hem de o biçim olur..
Burda asıl tartışılması gereken 6 Milyon € gibi bahsi geçen para.. Çok mu değil mi onu tartışmak lazım.. Yoksa adam bu haliyle bile top diye sektirir bizim 3-5 kuruş görüp bi tarafı havalanan yerli futbolcuları...

ReDxxLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yani bir şey diyecem ayıp olacak. Beşiktaş da napıyor anlamıyorum. 33 yaşındaki adama dünyanın parasını veriyorlar ya da vereceklerdi. Bir beşiktaşlı olarak ronaldinho nun gelmesini isterim fakat gelmezse de 11. aya kadar gelmesin yani napalım. Hic de gocunmam her görüşme yapılan isim alınacak diye bir kaide varmış gibi millet alay etmeye çalışıyor bir de nasıl insanlar var ya. Ben şahsen Drogbanın gelmesine sevindim GS ye. Gelsin de biraz zevkli hale gelsin Lig. Avrupanın en pahalı ligi diye övündük(LİG TV nin yayın hakkından bahsediyorum) oynanan futbola bakıyorum içler acısı resmen. Ben ce adamlar paraları hak etmeleri için aynı İspanya gibi haftada 2 maç oynamaları gerekiyor. Neyse siyahhhh.... beyyaazzz... diyerek bitiriyim :)) :thumbup:

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
inşallah bjk alır ronaldinho yu bizde izlerin gerçek bir süperstar brezilyaya da gereken cevap verilmiş olur