Bozuk Videoları Tamir Edin

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Heyecanla beklediğiniz dizinin yeni bölümünü, tüm codec'lere sahip olmanıza rağmen hiçbir oynatıcıda açamadınız mı? Bir de DivFix++ ile deneyin.

Hevesle indirdiğiniz videoların açılmayarak o hevesi kursağınızda bırakmasının sebebi genellikle gerekli codec'lerin yüklü olmaması, bazen ise AVI dosyasının bozuk olmasıdır. Eğer dosyada bozunma mevcutsa, çözüm açık kaynaklı bir AVI tamir programı olan DivFix++. Hem komut satırı hem de görsel arayüz ile video dosyalarını tamir etmenizi sağlayan yazılım, seçtiğiniz videoları hatalara karşı tarayarak, istediğiniz şekilde düzeltiyor. Endeks dosyalarında hata olan videoları da tamir eden DivFix++ ile izleyemeyeceğiniz video(video adı altında bir virüs indirmediyseniz) kalmıyor. Yazılımın tüm işletim sistemlerinde kullanılabilmesi ise diğer bir güzellik.

:: DivFix++ yazılımını ücretsiz indirmek için tıklayın.
avi_fixer1230717283.jpg
:: Yazılımla ilgili sorunlarınızı forumda paylaşın.

Bilgi İçin : DivFix++
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Bozuk videosu olan var mı arakdaşlar denemek istiyorum.. İlginç bir program.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bozuk videoları media player classic'te birkaç kez açtım ama çoğu sağlam azı bozuk olacak, bunda da öyle mi yoksa azı sağlam çoğu bozuk olsa da açıyor mu

GAMEHUNTER

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bozuk videodan kasıtı anlayamadım. Yarısı kopyalanmış videoları VLC Player veya GOMPlayer açıyor.

Görüntü ve sesin birbirine girdiği VCD formatındaki videolarıda tamir edecek değil.

Ben daha önce 2 program denedim video tamir adı altında ama hiçbir fark göremedim. Bakalım birde bunu deneyelim bozuk videomuz olursa.

Ses senkronizasyon sorununu pratik şekilde giderebilecek bir program olsa ne iyi olurdu.
Bu iş için tek alternatif açık kaynak kodlu VirtualDubMod.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
özellikle az bir farkla tamamlanamamış torrent dosyaları için kullanılabilir. veya bir kısmını indirdiğiniz vidyoların indirilen kısmını izleyebilmek için kopyasını alıp bununla tamir edip izleyerek kalitesine de bakabilirsiniz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar kalem kamerayla çektiğim bir videoyu izlemek istediğimde ilk 5 sanıyesi güzel ama ondan sonra görüntü donuyor süre ilerliyor ses var ama görüntü donuk nasıl onara bilirim yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin şimdiden teşekkürler

ceze75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar
harici HDD'ye virüs girdi videolarin bir çoğu gitti...ve benim için çok önemli olan yedeği olmayan videolarımda gitti tabi...geneli *.avi uzantılı.forumda ve baska forumlarda yazan hemen hemen tüm fixer ve converter programlarını denedim ama olmadı.
bir arkadaşıma bi iki video verdim yardımcı olsun diye.açmış ama akıllı fazla oldugundan yanlışlıkla silmiş.ve bana da nasıl açtığını söylemiyor.
işin garibi ben bu adamdan bahsederken hala "arkadaş" diye bahsediyorum
bana yardımcı olun lütfen.ailevi ne varsa hatıra gitti...
şimdiden çok teşekkürler