Bozuk resimler ve videolar

optimistic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar
Samsung j5 kullanıyorum. Telefon hafızasındaki resim ve videoları hafıza kartına atınca hepsi bozuluyor ve açılmıyor. Daha önce telefona format attım ve hafıza kartını biçimlendirdim fakat sorun çözülmedi. Ne yapabilirim

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Hafıza kartının markası ve boyutunu öğrenebilirmiyiz ?

Umarım ucuz çin malı yüksek boyutlu hafıza kartlarından değildir.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Telefonunuza ve aynı zamanda hafıza kartınıza büyük bir ihtimalle virüs bulaşmış durumda

Kopyaladığınız resimleri bilgisayar ortamında görüntülemeyi deneyin.
Eğer orda da bozuk çıkıyorsa veri kurtarma programları aracılığıyla resimlerin sağlıklı hallerini kurtarsbilirseniz kurtarın akabinde temiz bi kurulum yapın.

optimistic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonunuza ve aynı zamanda hafıza kartınıza büyük bir ihtimalle virüs bulaşmış durumda

Kopyaladığınız resimleri bilgisayar ortamında görüntülemeyi deneyin.
Eğer orda da bozuk çıkıyorsa veri kurtarma programları aracılığıyla resimlerin sağlıklı hallerini kurtarsbilirseniz kurtarın akabinde temiz bi kurulum yapın.

Evet pc de de göremiyorum. flash diski biçimlendirip telefonu fabrika ayarlarına döndürmem gerekiyo. yanlış anlamadım değil mi?

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Evet pc de de göremiyorum. flash diski biçimlendirip telefonu fabrika ayarlarına döndürmem gerekiyo. yanlış anlamadım değil mi?

Resimleriniz ve videolarınız önemli değilse evet fabrika ayarlarına döndürün.
Yok eğer önemliyse konusunda uzman birinden yardım alarak yahut internetten bakıp öğrenerek veri kurtarma programları aracılığıyla resimlerinizi kurtarmaya çalışın.
Tavsiye edebiliceğim program O&O Disk Recovery programıdır.

optimistic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Resimleriniz ve videolarınız önemli değilse evet fabrika ayarlarına döndürün.
Yok eğer önemliyse konusunda uzman birinden yardım alarak yahut internetten bakıp öğrenerek veri kurtarma programları aracılığıyla resimlerinizi kurtarmaya çalışın.
Tavsiye edebiliceğim program O&O Disk Recovery programıdır.

dediklerinizi yapıcam. teşekkür ederim.