Boyum nasıl uzar ve nasıl kilo alırım?

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Arkadaşlar taşıtların iri yarıyken onların yanında çocuk gibi geziyorum 2007 doğumluyum boyum 1.60 kilom 44 bunları nasıl arttırırım? ?

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
13 yaşındasın çok normal boyun. Bol bol egzersiz yap , basketbol oyna , Fazla oturma enerjik ol , Su içmeyi unutma. Zararlı alışkanlılardan ve yemeklerden uzakdur. Süt iç , peynir ye , Karbonhidrat ve Protein ağırlıklı beslen. Onun dışında aile DNA faktörü çok önemlidir.

Tom Riddle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar taşıtların iri yarıyken onların yanında çocuk gibi geziyorum 2007 doğumluyum boyum 1.60 kilom 44 bunları nasıl arttırırım? ?

Bi çaresi yok maalesef genetik, hiç spor yapmayan 1.90 ömrü sporla geçen 1.60 kalabiliyor. Annen baban dayı ve amcalarına bak bence ona göre bir altın oran yap kendince ?

Edit: tabi erken uzama ve geç uzama durumları var bunları da göz önüne almalısın.

Son düzenleme:

SiberOptik

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359

Boyun uzar daha gençsin dert degil birden atar benimde oyleydi lisede arkadaslarim benden daha uzundu inceciktim senden daha kisa falan samimi soyluyorum zamana birak genetik birazda simdi boyum 1.80 bir anda attim kiloyu aman aman isteme birak incecik kal kilo alinca gobisin olur popocugun siser hastaliklar artar.