Böyle zeminler yakışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan soner23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Spor Toto Teşkilat Başkanı Bekir Yunus Uçar, marka değeri milyon dolarla ölçülen Süper Lig'e, mevcut saha zeminlerinin yakışmadığını söyledi.

Bekir Yunus Uçar böyle bir konuyu analiz etmenin görevi olmadığının altını çizerek, "Bu kalitede bir futbol liginde, bu derece kötü saha zeminlerinin olmasına anlam veremiyorum. Göz önünde olup maçları yayınlanan kulüplerden, bizlere saha zeminlerinin iyileştirilmesine dair herhangi bir talep gelmedi. Eğer böyle bir teklif gelseydi, bunları da çözmek için uğraş verirdik" ifadesini kullandı.

Uçar, mali yönden iyi durumda olup da, sahalarının zemini bozuk kulüplerin ise neden böyle bir konuya dikkat etmediklerini anlamakta zorluk çektiğini de vurguladı.

Spor Toto Teşkilat Başkanı, kulüpler için maddi eksiklikten doğan bir durum yaşanırsa destek olabileceklerinin de altını çizdi.

Kaynak

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
...........altını çizerek, "Bu kalitede bir futbol liginde, bu derece kötü saha zeminlerinin olmasına anlam veremiyorum..........

Futbol liginin kalitesini yükselten kaç takım var, düşüren kaç takım var... Sahaların düzgün olmasını istemek çok güzel de bu adam lig kalitesi bakımından kendisini Bundes Liga da zannediyor sanırım.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Stadımız var, oynatmıyorsunuz. Atatürk'e mahkumsunuz ;)

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Biz hala neleri konuşuyoruz şaka gibi olup biten her şey .
Bu kalitde bir lig mi?Hangi kaliteymiş ben göremiyorum o kaliteyi, benim tarayıcıda bir sorun var galiba ,mozillaya geçme zamanı geldi sanırım .

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Onu herkes görüyodur,icraat lazım nedir fikirleriniz ne yapmalı onu söyleyin,maddi destek imkanın varsa sen yap teklifini madem,iyileştirme için.Konuyu analiz etmeK göreviniz değilse böyle bir demeç vermeye de gerek yok bence.