Böyle bir sosyal medya var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan drocco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Bir anasayfa düşünün. Herkes istediği gibi anlık ileti paylaşıyor herkes okuyabiliyor ve altına yorum yapabiliyor. İstediği zamanda o iletiyi silebiliyor. Ayrıca site içerisinde üyeler kendi aralarında özel mesajlaşma yoluyla da mesajlaşabiliyor ve profil fotoğraflarınıda yükleyebiliyorlar. Ve herkes senin yazdığın iletiyi okuyacak arkadaş sistemi yok yani. Atıyorum o an siteye 3000 kişi girdi yazdığın iletiyi 3000 kişi okuyor ve altına yorum yapabiliyor.
Böyle bir sosyal medya var mı?
Eğer yoksa olsa gerçekten çok büyük rağbet görür.

Son düzenleme:

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Facebook çok karmaşık benim bahsettiğim çok basit birşey çok basit bir anasayfa sadece. Ayrıca Facebookta sadece arkadaşların sana yorum yapabilir. Benim bahsettiğim o anasayfa da herkes senin yazdığın iletiyi okuyacak arkadaş sistemi yok yani. Atıyorum o an siteye 3000 kişi girdi yazdığın iletiyi 3000 kişi okuyor ve altına yorum yapıyor.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Twitter facebook bence bu dediklerinizi karşılıyor. Yapılırsa da rağbet göreceğini düşünmüyorum

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Twitter facebook bence bu dediklerinizi karşılıyor. Yapılırsa da rağbet göreceğini düşünmüyorum
Sen anlayamadın ne söylemek istediğimi. Facebook ve Twitter arkadaşa olma takip olma şartıyla etkileşim sağlıyor benim söylemek istediğim buna gerek kalmadan herkesin daha özgür olduğu bir site. Anlık ileti paylaşım sitesi ve herkesin görüp yorum yapabilmesi

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Forum mantığı ama daha özgürce istediğin zaman o iletiyi silebilmelisin
Evet, silme işi hepsinde olmuyor. Ama tüm forumlar öyle değil.
Mesela Forum Donanım Haber'de açtığın konuyu silemesen de attığın mesajı herhangi bir yönetici izni olmadan her zaman silmene veya değiştirmene izin veriyor. Ama Shiftdelete Forum 15dk sonra mesajı kilitliyor ve düzenleme bile yapamıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama Forum Donanım Haber'de atılan mesajları pek kontrol etmiyorlar. Bu yüzden bazıları çok hakaret ediyor veya aşağılıyor ya da trollük yapıyor. Öyle bir sıkıntısı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon, mesajı silme konusunda yazdığım bir yanlışı düzelteyim:
DonanımHaber'de 6 yıl önce attım mesajı düzenledim/değiştirdim. Ama belli bir saat geçtikten sonra mesajı komple silmeye izin vermiyor. Yine de işe yarar. Mesajı "." şeklinde düzenleyip kaydedebilirsiniz.

Son düzenleme:

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Forum sitesi değil benim söylemek istediğim. Bir anasayfa da sürekli insanlar kendi kafalarına göre ileti yazacaklar sürekli alta kayarak ilerleyecek iletiler. İsteyen de istediği zaman yorum yapabilecek anlatamıyorum sanırım