Böyle bir oyun var mı acaba?

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Ben piyano çalmayı çok merak ediyorum fakat bu merakımı gerçek hayatta giderebilecek imkanım yok. Fakat bir oyun vardı bilirsiniz belki Frets on Fire diye. Gitar oyunu parça yüklüyorsun orada çıkan yerlere bastıkça siz o parçayı çalmış oluyorsunuz. Piyano içinde böyle bir oyun var mı acaba? Biz şarkı yükleyelim veya kendi şarkısı olsun faketmez fakat o göstersin şu tuşa bas diye o tuşa basma zamanı geldiğinde biz basalım ve parça ortaya çıksın.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu tür oyunlarla gerçek enstruman tecrübesi arasında dağlar kadar fark var.piyano çaldığını sanarsın ama piyano çalmakla yakından uzaktan alakan yoktur. tavsiye etmem.

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu tür oyunlarla gerçek enstruman tecrübesi arasında dağlar kadar fark var.piyano çaldığını sanarsın ama piyano çalmakla yakından uzaktan alakan yoktur. tavsiye etmem.

tabiki de gerçek enstruman gibi olmaz ama yine de bir hevesinin tadına bakarsın azcıkta olsa.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
tabiki de gerçek enstruman gibi olmaz ama yine de bir hevesinin tadına bakarsın azcıkta olsa.
piyano çalmış olmayacaksın, piyano çalmanın nasıl bişey olduğunu da anlamış olmayacaksın, bunlara razıysan bişey diyemem tabi

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Guitar hero oyna :D

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
magic piano oyunu var gayet zevkli sadece 3 şarkı var ancak satın alınabiliniyo başka yolları da vardır şarkı eklemenin ama ben çok uğraşmadım sadece zevkli smule yazıyo oyuna girince ben google playden bulmuştum sende kolayca bulursun magic piano diye

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
magic piano oyunu var gayet zevkli sadece 3 şarkı var ancak satın alınabiliniyo başka yolları da vardır şarkı eklemenin ama ben çok uğraşmadım sadece zevkli smule yazıyo oyuna girince ben google playden bulmuştum sende kolayca bulursun magic piano diye

Bakıyorum hemen teşekkürler :)

ama bu telefon için sanırım

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
fl studio isimli programı öneririm sana kardeş. Enstrüman seslerinide indirip istediğin estrümanı pcde klavye ile çalabilirsin.

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fl studio isimli programı öneririm sana kardeş. Enstrüman seslerinide indirip istediğin estrümanı pcde klavye ile çalabilirsin.

iyi de ben onu çalmayı bilmedikten sonra nasıl çalayım ki? benim dediğim ayrı

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardeşim klavyenin tuşlarınıı piyano ve her türlü müzik aletii gibi kullanabiliyosun yardımcı olmak istedim ama sen bilirsin.

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim klavyenin tuşlarınıı piyano ve her türlü müzik aletii gibi kullanabiliyosun yardımcı olmak istedim ama sen bilirsin.

yok yanlış anlama beni kötü birşey demek istemedim de. Evet o program o konu da bana yardımcı olabilir ama bana kuru gürültüden başka birşey vermez çünki çalmayı bilmiyorum bilsem aletim falan da olurdu heralde :) bilebilmeye imkanım da yok şuanda sadece piyano sesini seviyorum bu yüzden çalmakta istiyorum ve bana o gösterecek şu tuşa bas bende basıcam sonrada o müziği duyacağım bu yani :)

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tamam o zaman denersin belki ama bilgisayar içinde vardır bence böyle bir uygulama flash la falan çalışan bulursun inşallah

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben de keman ve piyano çalmayı her zaman çok arzulayan biriyimdir ama aynen senin dediğin gibi çalma imkanı asla bulamadım ve bulacağımı da sanmıyorum. Android telefondaki Magic piyano uygulaması beni çok eğlendiriyor :)

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:D gerçekten iyimiş mesajı gördüğümden beri uğraşıyorum zevkli songsheet açıp ordaki tuşlara uygun basıp godfather furelise filan çalmaya uğraşıyom iyimiş :D
@

facebook ve twitter hesaplarından da başka sheetler bulabilirsin :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
yukardaki link efsaneymiş. sheetlerden baba melodisini çalınca gözlerimden yaş geliyordu. sanki ben bestelemiş gibi :D

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yok yeter bu kadar biraz daha fazla uğraşırsam eğlenmek yerine sinirlenmeye başlıcam :D çalınca mutlu oluyosun ama zamanlama falan zor :D

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok yeter bu kadar biraz daha fazla uğraşırsam eğlenmek yerine sinirlenmeye başlıcam :D çalınca mutlu oluyosun ama zamanlama falan zor :D

evet uğraş gerektiriyor ya klavyeyle kanka olman lazım bunu güzelce çalabilmek için :)

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yok klavye olayı kolayda zamanlamayı ayarlamak zor :D gerçi büyük küçük harf olayı zorluyor

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Baba'yı çaldım aklıma [MENTION=15367]El Padrino[/MENTION] geldi. Çok duygulandım. :(

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;Go27CgVsTj0]http://www.youtube.com/watch?v=Go27CgVsTj0[/video]

tam olarak demek istediğim oyun vs tarzı şey bu videoda ki gibi işte

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Buldum oyunun adı synthesia imiş :)

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
[video=youtube;Go27CgVsTj0]http://www.youtube.com/watch?v=Go27CgVsTj0[/video]

tam olarak demek istediğim oyun vs tarzı şey bu videoda ki gibi işte

Baya güzelmiş bu yav, ama pc ye bağlamak için usb ya da midi girişli çıkışlı bi kalvye lazım. Bir de sanırım en az 61 tuşlu klavye olacak.

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Baya güzelmiş bu yav, ama pc ye bağlamak için usb ya da midi girişli çıkışlı bi kalvye lazım. Bir de sanırım en az 61 tuşlu klavye olacak.

o kadarını bilemiyorum :) ama bunun bir videosunda gördüm adam piyanoyu bağlamıştı sanırım :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İnsan çalamaz bu parçayı.
[video=youtube;nHBuKmyhbtQ]http://www.youtube.com/watch?v=nHBuKmyhbtQ&feature=related[/video]