Neyi açsam "Böyle bir arabirim desteklenmiyor" diyor ya. Görev yöneticisini falan (windows dosyalarını) , cmd'yi, HİÇBİR MASAÜSTÜ UYGULAMASINI açamıyorum. Explorer.exe açılıyor. Başka sitelerdeki kodları denedim. Hiçbir işe yaramıyor. Format atmayacağım. Önemli dosyalarım var. Lütfen yardım edin. FAKAT ŞÖYLE BİR DURUM DAHA VAR. YENİ KULLANICI AÇTIM O KULLANICIDA HER ŞEY AÇILIYOR SORUN OLMUYOR. YÖNETİCİ İZİNLERİNİ DENEDİM. İZİNLERİ AYARLADIM FALAN OLMUYOR LÜTFEN YARDIM EDİN.
RESİMLER:
bu görev yöneticisinin ki (masaüstü uygulamalarına tıklayınca hiçbir şey olmuyor)
sfc /scanfile'yi falan her şeyi denedim olmadı. (Üstelik bilgisayarı çok iyi kullanırım)
Ayrıca cmd açılmıyor Cmd'yi bat dosyası oluşturup açabiliyorum
sağ tıklayınca da yönetici olarak çalıştır falan filan çıkmıyor bugün kendi kendiliğine oldu. SİSTEMİ GERİ YÜKLEDİM OLMADI. Hiçbir şey işe yaramadı. Lütfen yardım edin. Dediğim gibi yeni kullanıcı açmıştım. Onda böyle sorunlar olmuyor.
RESİMLER:
bu görev yöneticisinin ki (masaüstü uygulamalarına tıklayınca hiçbir şey olmuyor)

sfc /scanfile'yi falan her şeyi denedim olmadı. (Üstelik bilgisayarı çok iyi kullanırım)
Ayrıca cmd açılmıyor Cmd'yi bat dosyası oluşturup açabiliyorum

sağ tıklayınca da yönetici olarak çalıştır falan filan çıkmıyor bugün kendi kendiliğine oldu. SİSTEMİ GERİ YÜKLEDİM OLMADI. Hiçbir şey işe yaramadı. Lütfen yardım edin. Dediğim gibi yeni kullanıcı açmıştım. Onda böyle sorunlar olmuyor.