Böyle Bir Arabirim Desteklenmiyor Hatası hiçbir şey açılmıyor windows 8

tosunkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neyi açsam "Böyle bir arabirim desteklenmiyor" diyor ya. Görev yöneticisini falan (windows dosyalarını) , cmd'yi, HİÇBİR MASAÜSTÜ UYGULAMASINI açamıyorum. Explorer.exe açılıyor. Başka sitelerdeki kodları denedim. Hiçbir işe yaramıyor. Format atmayacağım. Önemli dosyalarım var. Lütfen yardım edin. FAKAT ŞÖYLE BİR DURUM DAHA VAR. YENİ KULLANICI AÇTIM O KULLANICIDA HER ŞEY AÇILIYOR SORUN OLMUYOR. YÖNETİCİ İZİNLERİNİ DENEDİM. İZİNLERİ AYARLADIM FALAN OLMUYOR LÜTFEN YARDIM EDİN.
RESİMLER:
bu görev yöneticisinin ki (masaüstü uygulamalarına tıklayınca hiçbir şey olmuyor)
2266052013518153810.png

2266052013518153454.png

sfc /scanfile'yi falan her şeyi denedim olmadı. (Üstelik bilgisayarı çok iyi kullanırım)
Ayrıca cmd açılmıyor Cmd'yi bat dosyası oluşturup açabiliyorum
2266052013518154445uf.png

sağ tıklayınca da yönetici olarak çalıştır falan filan çıkmıyor bugün kendi kendiliğine oldu. SİSTEMİ GERİ YÜKLEDİM OLMADI. Hiçbir şey işe yaramadı. Lütfen yardım edin. Dediğim gibi yeni kullanıcı açmıştım. Onda böyle sorunlar olmuyor.

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
kurtarma dwd si dene format atmadan kurtarmayı dene aklıma baska bişey gelmedi

Flashrnman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows cdsiyle windowsu onarmayı dene windowsun dosyalarını güncellesin belki düzelir .. ama yüksek ihtimal yeni nesil bi virus bu

tosunkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanitlariniz için sağolun yazdiğim gibi kurtarmayi dendim format atamam. Bunu birçok kişi işletim sistemlerinde yaşamiş ve format atmadan çözmüşler. Ayrica dvd'm yok. Nasil güncelleyeceğim işte. Onarmayi da denedim dvdsiz. Olmuyor. Kesinlikle yepyeni bir virüs

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Advanced SystemCare 6.2 yi kullan...
>>Yanınada IObit Malware Fighter ı kullan ve tarat...
>>Bunlarda olmazsa kasperskyı kur...

tosunkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim sağol da yeni kullanıca da bile denedim diye yazdım. Kaspersky kurmuştum eskiden. Hiç bir işe yaramıyor. Kaldım böyle yav