Boy nasıl uzatılır ve boy kompleksi nasıl aşılır

muratünssl81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar öncelikle şu ana kadar ki hayatımın yarısını boy kompleksiyle kendi kendimi yiyerek geçirmiş biri olarak söylüyorum , bana bildiğiniz tüm boy uzatma yöntemlerini söyler misiniz ? Ergenlik dönemi daha bitmedi bir ihtimal uzatırım belki , etrafımda kendimden uzun birilerini görünce agresifleşiyorum , hayatımı etkiliyor , kendimle sırf bu yüzden barışamıyorum . Depresif biri oldum , kurtulamıyorum bu kompleksten . Nasıl aşabilirim ?

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,961
Arkadaşlar öncelikle şu ana kadar ki hayatımın yarısını boy kompleksiyle kendi kendimi yiyerek geçirmiş biri olarak söylüyorum , bana bildiğiniz tüm boy uzatma yöntemlerini söyler misiniz ? Ergenlik dönemi daha bitmedi bir ihtimal uzatırım belki , etrafımda kendimden uzun birilerini görünce agresifleşiyorum , hayatımı etkiliyor , kendimle sırf bu yüzden barışamıyorum . Depresif biri oldum , kurtulamıyorum bu kompleksten . Nasıl aşabilirim ?
Dostum bu konu senin için bu kadar önemliyse doktora görün boyunun daha uzayıp uzamayacağını, ek bir müdahaleye gerek olmadığını söyler zaten

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
yüzme , basketbol , barfix

muratünssl81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
@undefined, ben de öyle diyordum ama geçen gün sınıfça buluştuk sınıfta iki tane 1.80’lik kız var erkeklerin geneli 1.80 civarında 10.sınıfım ben kısa kaldım aralarında . Yeni nesil cidden çok uzun

furkan221635

Doçent
Reaksiyon puanı
461
Millet uzun diye ararsan hep uzunlar gözüne ilişir, kısaları ararsan kısalar. Algıda seçicilikle alakalı bir şey.