Boşta Kaldım mı Birşeylere Zarar Veriyorum.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Arkadaşlar boş olduğum zaman yada canım sıkıldığım zaman elimde kağıt varsa parçalıyorum, kalem varsa kırıyorum, bir yerleri karalıyorum. Yeterki elimde bişey olsun. :D Bazense el derimi koparıp tükürütorum. Kısacası canım sıkılınca bireyleri parçalıyorum. Klavyedeki tuşları söküp başka yerlere takıyorum. :D Böyle bir sıkıntım var işte...

atikpostalarim0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işin zor. uyumayı dene. dışarı çık yürü. başka şeyler yap. olmadı bir psikoloğa görün.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar boş olduğum zaman yada canım sıkıldığım zaman elimde kağıt varsa parçalıyorum, kalem varsa kırıyorum, bir yerleri karalıyorum. Yeterki elimde bişey olsun. :D Bazense el derimi koparıp tükürütorum. Kısacası canım sıkılınca bireyleri parçalıyorum. Klavyedeki tuşları söküp başka yerlere takıyorum. :D Böyle bir sıkıntım var işte...
Gir bir işe çalış

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
işin zor. uyumayı dene. dışarı çık yürü. başka şeyler yap. olmadı bir psikoloğa görün.

Yok ya pekte sıkıntı olmuyor. Bunu önlemek için hep birşeylerle uğraşıyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yok ya pekte sıkıntı olmuyor. Bunu önlemek için hep birşeylerle uğraşıyorum.

Gir bir işe çalış

Yaş daha 13 bu yaşta ne çalışması ? Baba parasına devam. :D

Gir bir işe çalış

Yaş daha 13 bu yaşta ne çalışması ? Baba parasına devam. :D

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Askeriyede muayenede parmak etlerini parçalamışmı diye bakıyorlar demekki bir sorun belirtisi.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59

neyse kapıları kırma.bütün camları parçalama.duvarlara yumruk atma.seviyesine ulaşmamış.boş ver kırılan kalem olsun.

TbontbLethe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
neyse kapıları kırma.bütün camları parçalama.duvarlara yumruk atma.seviyesine ulaşmamış.boş ver kırılan kalem olsun.

ben ergenlikte toplu iğneyi derimin altına sokup diğer taraftan çıkarıp bidaha sokardım . haroşa örüyorum elime :D hatırladım .
az psikopat değilmişim

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
kafayi yemissin sen .bir uzmana görun.
baska birsey yazacaktimda 13 yasinda oldugunu farkettim,
modern cag boyle birsey iste betonlarin arasinda bilgisayarin basinda.
ben senin yasindayken tarlada domates marul yetistirirdim.
tavuklarim vardi:biggrin:

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
kafayi yemissin sen .bir uzmana görun.
baska birsey yazacaktimda 13 yasinda oldugunu farkettim,
modern cag boyle birsey iste betonlarin arasinda bilgisayarin basinda.
ben senin yasindayken tarlada domates marul yetistirirdim.
tavuklarim vardi:biggrin:

Abi seninki iyiymiş. Biz betonarmenin içinde yetişen nesilleriz. :( Biz bunları oyunlarda yapıyoruz. :D
[MENTION=289173]Jomolocco[/MENTION] ergenliğe giriş demişsinde piskolojik olarak mı ? Öte türlü 1 sene oldu. :D

cukka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Tırnak, tırnak eti yemek ve buna benzer sorunlar depresyon veya ruhsal sıkıntılarla ilgiliymiş. 15-20 sene önce bende de vardı bizimkiler psikologa götürmüştü beni ordan biliyorum :) yaş ile ilgili bir durum sanırım enerjiyi dışa vuramayınca böyle olabiliyormuş kendine bir meşgale bul kafanı dağıt unutmaya bak kısaca