Boş Klasörleri Kolayca Silin

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Bilgisayarınızda gereksiz yer işgal eden boş klasörleri silmenin en pratik yolu, bu ücretsiz yazılımı kullanmak.

Sisteminize kurup, sonrasında kaldırdığınız programların bıraktığı boş klasörler canınızı sıkmaya başladıysa, Fast Empty Folder Finder size ilaç gibi gelecek.

Ücretsiz bir uygulama olan Fast Empty Folder Finder, hızlı bir tarama ile boş klasörlerinizi tespit edip, ön izlemelerini görüntüleyerek isteğiniz doğrultusunda bu klasörleri silebiliyor. Klasörlerdeki gizli dosyaları da gözden kaçırmayan bu kolay kullanımlı aracı, bu sayfadaki bağlantıdan ücretsiz indirebilirsiniz.
fast-empty-folder-finder1237916498.jpg
:: Yazılımla ilgili görüşlerinizi forumda paylaşın.

Bilgi İçin : Listening PC
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
klasör silme zevkini yaşamam gerekiyor

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bu tür prolar bazen sakıncalı olabiliyor çünkü zero byte veya boş klasörler bazı programların reg kayıtlarında kayıtlı olup programın sağlıklı çalışabilmesi için gerekli klasörlerdir. Ben çok silipte bazı prolarin kayıt kütüğünün bozulduğunu gördüm anca sisteminizden kaldirdiğiniza emin olduğunuz prolari local settingsten application datadan ve program filesten kendi elinizle siln bence bu bi tavsiyedir tabi program güsel :)

eyycel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
denedim ama sanki biraz yavaş çalışıyor.
ama işe yarıyor. en azından dosya kalabalığından kurtuldum.

ForumNT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha ilk çalışmasında .Böyle dandik programları bilgisayara sokmamak lazım bence...