Dizi Börü 2039 Deneme Çekimleri Başlandı!

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,045
Alper Çağların 6 bölümlük mini dizisi Börü 2039 deneme çekimlerinin ve vfx testlerinin başladığını youtube kanalından kısa bir videoyla duyuran Alper Çağlar dizinin daha önce türkiyede denenmemiş birşeyleri denediği gözüküyor. Denemelerde İstanbul Boğaz içi köprüsünü yıkılırkenki halini görüyoruz. Yönetmen Koltuğunda Ahmet Atalay otururken dizinin blu tv'den yıl sonuna doğru yayınlanacağı bilinmekte. Aşağıdan Test videosunu izleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Test olduğu için bişi diyemiyorum ama güzel. Helikopterdeki adam yapay olduğu belli olmuş. Helikopter tasarımı bi hoşuma gitmedi. Şahin kafası modeli kullanılmış. Çift pervane olayı da güzel

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Hayır bu normal dizi hocam gerçek oyuncular oynayacak karıştırdınız sanırım
Şimdi konusu, Türk destanı ve büyücülükle alakası olacaktı. Alper ismini, Alpler olarak okudum. Dedim herhalde bu :sweatsmile:.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Güzele benziyor gibi. Şimdi konusu tam olarak ne olacak ki? Gelecekte geçiyor bir de. Bekleyip göreceğiz.

Son düzenleme:

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Şimdi konusu, Türk destanı ve büyücülükle alakası olacaktı. Alper ismini, Alpler olarak okudum. Dedim herhalde bu :sweatsmile:.
İlk Göktürk olabilir mi? O da anime olmayacak konsept çizimleri var. Alper çağlar anime yapmaz sanırım. Kovidden dolayı proje çok ertelendi

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,045
İlk Göktürk olabilir mi? O da anime olmayacak konsept çizimleri var. Alper çağlar anime yapmaz sanırım. Kovidden dolayı proje çok ertelendi
Göktürkte anime değil hocam Alper Çağlar gerçek film olacağını söyledi

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Alper isim kelimesi ama ben Alpler olarak okudum. Hani Diriliş Ertuğrul bir Alp ya :D. Aklım oraya gitti.

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,045
Yanlız bu efectleri hiç bir tr Dizilerinde görmedim

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Göktürkte anime değil hocam Alper Çağlar gerçek film olacağını söyledi
Konsept çizimleri var anime gibi onunla karıştırmış olabilir mi arkadaş? Şuan neden atarlanmış hissettim. Neyse tekrar oku knk mesajımı.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515

Ben konuyu tam incelemeden bu sandım.
Benim aklıma bu geldi. Konsept çizimler olduğu için anime sanmış olabilirsiniz. Anime olması zaten çok saçma. Fazla izleyicisi olmaz bir kitleye hitap eder. Çok emek gerekir ama gelen para karşılamaz. Normal dizi ve film olacak.

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,045
Konsept çizimleri var anime gibi onunla karıştırmış olabilir mi arkadaş? Şuan neden atarlanmış hissettim. Neyse tekrar oku knk mesajımı.
Dediğinizi biliyorum ben Göktürk üçlemesini anime ile duyurdu alper Çağlar ama sonra film olduğunu açıkladı anime değil sen arkadas o anime fragmanı ile karıstırdığını söylüyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğinizi biliyorum ben Göktürk üçlemesini anime ile duyurdu alper Çağlar ama sonra film olduğunu açıkladı anime değil sen arkadas o anime fragmanı ile karıstırdığını söylüyorsun

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Benim aklıma bu geldi. Konsept çizimler olduğu için anime sanmış olabilirsiniz. Anime olması zaten çok saçma. Fazla izleyicisi olmaz bir kitleye hitap eder. Çok emek gerekir ama gelen para karşılamaz. Normal dizi ve film olacak.
Çok güzel ve kaliteli olurdu :(. Keşke ev yapmak için değilde, böyle sanatsal şeyler tasarlayanlara para verseler.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Çok güzel ve kaliteli olurdu :(. Keşke ev yapmak için değilde, böyle sanatsal şeyler tasarlayanlara para verseler.
Parasını ev gibi peşin öde yaparlar. Para nerede ise orada döner her şey. Kazanç azalırsa ipi çekilir

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,045
Alper Çağların Projeleri çok iyi umarım börü yapılmayanı yaparda bizim türk dizileri biraz örnek alır

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Alper Çağların Projeleri çok iyi umarım börü yapılmayanı yaparda bizim türk dizileri biraz örnek alır
İkisi farklı konsept. Evet kısa sürede çok olay izlemek istiyorsun. Şimdi yabancılar oturup tv de veya internette film gibi dizi izlediği için ona göre olayları hızlı veriyorlar. Bizde internetten öyle izliyoruz. Şimdi 3 çocuklu aile düşün bizde. Oturuyor abi çayı var kahvesi var misafiri var tuvaleti var. Olaylar yavaş işliyor. Hepsini izlemek zorunda değilsin 10 dk izleme hiçbir şey kaybetmezsin hatta 3 bölüm izleme bir şey kaybetmezsin. Ama yabancılarda 10 dk geçsin noldu bu diziye dersin. Şimdi adam bakıyor olaylar atlamış bir şey anlamıyor kapatıyor bizde. Diğer dizide böyle olmuş diye hemen fikir yürütüp izlemeye devam ediyor.

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,045
2039 diyip ekranda 80 model bmw var video çok özensiz olmuş
(Test) belki adamlar nostalji seviyodur sen suan 2021 yılındasın ama nostalji araba koleksiyonun var nostalji arabaları seviyorsun diyelim olamazmı 2039 da geçiyor diye arabaların eski olması
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisi farklı konsept. Evet kısa sürede çok olay izlemek istiyorsun. Şimdi yabancılar oturup tv de veya internette film gibi dizi izlediği için ona göre olayları hızlı veriyorlar. Bizde internetten öyle izliyoruz. Şimdi 3 çocuklu aile düşün bizde. Oturuyor abi çayı var kahvesi var misafiri var tuvaleti var. Olaylar yavaş işliyor. Hepsini izlemek zorunda değilsin 10 dk izleme hiçbir şey kaybetmezsin hatta 3 bölüm izleme bir şey kaybetmezsin. Ama yabancılarda 10 dk geçsin noldu bu diziye dersin. Şimdi adam bakıyor olaylar atlamış bir şey anlamıyor kapatıyor bizde. Diğer dizide böyle olmuş diye hemen fikir yürütüp izlemeye devam ediyor.
Alper Çağlar Gibi 2-3 yapımcı yetiştirsek bizim dizi piyasası toplanır biraz az önce bi dizide ev taşıyodular kamyona eşya yüklüyodular 25 dk sarkı eşliğinde sürdü hangi yabancı dizde var bu sahne