Borderlands 2'ye Türkçe yama kurarsam yasaklanma alır mıyım?

Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar az önce Borderlands 2 Game of the year aldım. Oyun Full İngilizce olduğu için zevk alamıyorum. Türkçe yama kursam herhangi bir yasaklanma alır mıyım? Ve Borderlands 2 GOTY'de Türkçe yama kullananlar varsa hangi siteden kullanıyor? Yasak değilse Türkçe yama olan site linki verebilir misiniz?

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,681
Arkadaşlar az önce Borderlands 2 Game of the year aldım. Oyun Full İngilizce olduğu için zevk alamıyorum. Türkçe yama kursam herhangi bir yasaklanma alır mıyım? Ve Borderlands 2 GOTY'de Türkçe yama kullananlar varsa hangi siteden kullanıyor? Yasak değilse Türkçe yama olan site linki verebilir misiniz?
link veremem ama yasaklanmayacağına eminim. Bende yaptım çünkü

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
O kadar borderlands oynayan türk ingilizce oynamamıştır heralde. Ve bu yasaklanma olayı popüler olmadıysa demekki yasaklamıyorlar.

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
3.Parti olduğu için belki ama oynayanlar varsa sıkıntı yoktur bence 2. Hesap kurup bir deneyin .

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,681
O kadar borderlands oynayan türk ingilizce oynamamıştır heralde. Ve bu yasaklanma olayı popüler olmadıysa demekki yasaklamıyorlar.
evet ben kullandım hatta borderlandsın kendi hesabını kurdum ondada sıkıntı çıkmadı rahat rahat kurabilirsiniz.