Borderlands 2 dlc alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ftlX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ftlX

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Sa. Arkadaşlar bende oyunun normali var zaten şimdi
goty edition 12,98
the handsome collection 29,60
dlcler oyuna görünüş hariç birşey katmıyorsa almaya gerek yok normalini oynayacağım oynanışa birşey katıyormu arkadaşla beraber oynayacağız önerilerini bekliyorum indirim 44 saate bitiyor

Tuxs

Asistan
Reaksiyon puanı
208
Dlc olmadan level sınırı var. Handsome collection almanı tavsiye ederim büyük dlc mapları ve headhunter görevleri var ekstra o pakette borderlands pre-sequel + season pass var.

HalukSonmez

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Oynanışı çok çok uzatıyor, oyunu çok seviyorsan kesinlikle al.The Handsome Collection ile birlikte bitirme süresi 150saatlere ulaşabiliyor.

ftlX

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Dlc olmadan level sınırı var. Handsome collection almanı tavsiye ederim büyük dlc mapları ve headhunter görevleri var ekstra o pakette borderlands pre-sequel + season pass var.
öyle olunca zevkide daha iyi çıkar değilmi herhalde kaç saat gideriz arkadaşla handsome collectionda ?

Tuxs

Asistan
Reaksiyon puanı
208
öyle olunca zevkide daha iyi çıkar değilmi herhalde kaç saat gideriz arkadaşla handsome collectionda ?

4 Defa baştan bitirirsen bütün meydan okumaları tamamlarsan Steam başarımlarını almaya gayret edersen 200 saati geçer.

ftlX

Asistan
Reaksiyon puanı
82
4 Defa baştan bitirirsen bütün meydan okumaları tamamlarsan Steam başarımlarını almaya gayret edersen 200 saati geçer.
sağolun arkadaşla yardırırız 4 kere bitirir miyiz bilmem ama 1 kere bitirirz kesin sağol

ftlX

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Rica ederim iyi eğlenceler.
hacı aldık oyunu şimdi borderlands 2 hariç borderlans the pre sequel diye birşey geldi onuda indirmemizmi gerekiyor yoksa o da ayrı bir oyun mu?

HalukSonmez

Profesör
Reaksiyon puanı
747
O ayrı bir oyun hocam, Borderlands 2'nin fiziklerini kullanan ama farklı atmosferde geçen bir oyun.

ftlX

Asistan
Reaksiyon puanı
82
O ayrı bir oyun hocam, Borderlands 2'nin fiziklerini kullanan ama farklı atmosferde geçen bir oyun.
hocam bu arada ben oyunu aldım dediğim gibi yükledim ama bende var yeniden sepete ekle diyemiyorum arkadaşa hediye göndereceğim aynı zamanda bunu nasıl hallederim ya acil