Boot Device sorunu

Onuresen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADAŞLAR avast güncellemesi yaparken yeniden başlatma uyarısı geldi yeniden başlat dedim kapandı. ve a çılırken yeniden başlıyor ve mavi ekran geliyor yeniden başlatılması gerekiyor diyor altınde error boot device yazısı çıkıyor ekran çok çabuk geçiyor sürekli reset atıyor. YARDIM LÜTFEN

Ksjdikehef

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows içindeki dosya lari virüs diye silmiş olabilir.Nasıl yaptı pek anlamadım ama Avast zaten pek kullanılabilecek bir virüs Tarama uygulaması değil. Bios a bakın (2 hdd varsa) yoksa da hdd yi goruyormu diye bakın. Görüyorsa format şart.

Onuresen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birgisayara format attım düzeldi ben ram yada ekran kartından korkuyordum ama olmadı. Ancak format aterken yerel disk deui oluşturamadım sonradan başka yerel disk oluşturdum onun adı E oldu d ise cd surucu oldu herhangi bir sotun olur mu?

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
ARKADAŞLAR avast güncellemesi yaparken yeniden başlatma uyarısı geldi yeniden başlat dedim kapandı. ve a çılırken yeniden başlıyor ve mavi ekran geliyor yeniden başlatılması gerekiyor diyor altınde error boot device yazısı çıkıyor ekran çok çabuk geçiyor sürekli reset atıyor. YARDIM LÜTFEN

avast windows'un dosyalarınıda silmiş virüs zannedip bu yüzden açılmıyor

format at bence :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

birgisayara format attım düzeldi ben ram yada ekran kartından korkuyordum ama olmadı. Ancak format aterken yerel disk deui oluşturamadım sonradan başka yerel disk oluşturdum onun adı E oldu d ise cd surucu oldu herhangi bir sotun olur mu?

herhangi bir sorun olmaz
şuradaki video'ma göz at ve yerel disk E'yi başka bir harf atayabilirsin
hatta diski istedigin kadar bölebilirsin

[video=youtube;Bft6bnKxFIU]http://www.youtube.com/watch?v=Bft6bnKxFIU[/video]