Bonusbay Üyelik

ZİHONER

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Arkdaşlar Bonusbaya Ücretsiz Kaydolun Ve 10 Tl Kayıt Bonusu Kazanın Bonusları Alişverişinizde Harcayın Bir Çok Siteyi Destekliyor Bonusbay Kayıt Linki;

http://www.bonusbay.com.tr Burdan Kayıt Olabiilrisiniz

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
ne kadar da düşüncelisin
rmdd8M.gif

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Bana pek inandırocı gelmedi sistem, kullanmayı düşünen varsa iki kere düşünsün.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Site güvenilir bir site diyebilirim. Şahsen kullanmadım ancak vadettikleri indirimleri uyguluyorlar. Bir sitede kullanırlarken görmüştüm yalan yok yani. Ancak yinede büyük beklentilere girmemek gerek ufak tefek indirimler oluyor :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
avantajix gibi sistem. Direk indirim uygulanmıyor. Her alışverişten belirtilen oran kadar sana bonus puan veriyor.
çok fazla alışveriş yapıyorsanız az çok birşeyler kazanırsınız :)

Sardunyali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Bonusbay'i yaklasik 5 aydir kullaniyorum. Bonusbay araciligiyla bir cok alisveris sitelerinin hem indirimlerinden yararlandim hem de ustune Bonusbay'den bonus aldim. Bonuslarimin bazilari dusuk tutarlarda, ama bazen Bonusbay bazi magazalara yuksek bonus orani vermisti, Lidyana bonusu bir ara %10 olmustu. Booking.com bonusu'da %8 olmustu bir ara, o zamanlarda elde ettigim bonuslarim baya yuksek tutarlarda. Özellikle Booking.com ya da diger tatil magazalari ile otel rezervasyonu yapiyorsaniz, bonuslariniz haliyle 20 TL, 30 TL bazen 50 TL'yi gecebilir. Bu anlamda cok karli bir sistem Bonusbay :)

Bu zamana kadar bonuslarda hic bir yaniltici rakam gormedim. Bonuslarim hesabima ekleniyor, sonra bir kac ay icinde bu bonuslar ödemeye uygun oluyor, sonra da 30 TL yi gecen bonuslari banka hesabima istiyorum. Dilersem bonuslarimi hesabimda yuksek tutarlar elde edinceye kadar da biriktirebilirim.

Kucuk bir ayrintiyi eklemeyi unuttum, Bonusbay' e uye oldugumda 10 TL geldi hesabima. Daha sonra da ögrendim ki, arkadas davet ettikce, bu arkadaslar da 30 TL'yi gecen bonuslara sahip olunca, her ekledigim arkadasim icin hesabima direk 10 TL ekleniyormus. Arkadaslarim benim linkim ile uye oldular, ama henuz 30 TL bonusa sahip olmadiklari icin hesabima 10 TL yatmadi. Onlarin bonus kazanmalarini bekliyorum :)

Bonusbay Türkiye

Internetten alisveris yapanlar icin cok pratik ve tamamen guvendigim bir sistem. Tavsiye ederim :)