Bombacı terörist, Roj Tv'de programa katılınca yakalandı

liebe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
ADANA’da 2 ayrı yerde bombalı eylem gerçekleştirdiği belirlenen PKK terör örgütü üyesi A.S., Adana'dan katıldığı Roj Tv programını izleyen polisin takibiyle yakalandı. Programda, gerçekleştirdiği bombalı eylemlerin adresini veren A.S., 3’üncü eylemini gerçekleştirmek için giderken takip eden polis tarafından üzerinde ses bombasıyla ele geçti.

Terör örgütünün yayın organı olan Roj TV’deki bir programa katılan A.S., Adana’da gerçekleştirdiği veya gerçekleştireceği bombalı eylemlerle ilgili konuştu. A.S., programda 3 ayrı adresi verdi. Bu programı izleyen polis, bombalı eylemlerden 2’sinin gerçekleştiğini saptadı. A.S., televizyonda adresini bildirdiği 3’üncü adrese giderken takip eden polislerce yakalandı. Üzerinden ses bombası çıkan A.S.’nin PKK terör örgütünün kamplarında eğitim gördüğü, halka korku ve panik salmak, polisin göstericilere sert müdahale etmesini sağlamak amacıyla eylem yaptığı iddia edildi. A.S., Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

DTP’LİLER DE ADLİYEDE
Öte yandan, Adana’da bölücübaşının cezaevi koşullarının iyileştirilmesi bahanesiyle yapılan gösterilerle ilgili gözaltına alınan DTP Adana İl Saymanı Erol Demirhan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Engin Okutucu, partililer ve DTP Gençlik Meclisi üyeleri olmak üzere toplam 25 kişinin sorguları da tamamlandı. 25 DTP’liden 24’ü adliyeye sevk edilirken, adı açıklanmayan 17 yaşındaki bir kız, Çocuk Şubesi’ne teslim edildi.

Kübra POLAT/ADANA, (DHA)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konularınıza aktif link veriniz...

Kaynak geldi, yorumlara devam...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Allah belasını versin bunların.

liebe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Teşekkürler.

Gücümüz israile yetiyor, şu roj tvyi kapatamadık ona yanarım :mad:

Geçen uyducu arkadaşın yanındayım arkadaşım güzelce uydusunuz filan kurmuş, sonra bu adam geliyor, aynen dediği laf şu, ya bre o kadar para verdik tüm kanallar var en önemli kanalı kurmamışın dedi, arkadaş hangi kanalmış o dedi, demezmi roj tv, ben roj moj kurmam git başka yerde kurdur dedi.

Benim bakışlar felaket zaten adama birşey dese indirecem sonra gitti dükkandan. :mad: :mad:

Kapatalım tamamen şu pkk nın medya kanalını

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
En önemli kanala bak. Hepsinin sonu gelecek...

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
İsraile nota tarzında icazet veriyoruz ama bir kıytırık kanalı kapattıramıyoruz ne garip değil mi.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla bir aralar bakmıştım şu roja öcalanın kocaman tipsiz buruşuk posterlerini pkk işareti yapa yapa gösteriyorlardı kanalda.

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Yorum yapmak istemiyorum. Yaparsam o kadar sert olur ki atılırım...Ama spybot özetlemiş konuyu biraz.

leolord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Saddam bunları zamanında bombanın üstüne oturtup havaya uçuruyodu. Bunları Saddam ın elinden kurtardık yine biz kötü olduk, askerlerimizi,öğretmenlerimizi, masum insanlarımızı kalleşçe vurdular, gencecik insanımızı yaktılar yine biz kötü olduk, onlara yatırım sağladık iş alanları kurduk yine biz kötü olduk.
Peki bunların gözünde iyi olmak için ne yapmak gerekir?
Sorunun cevabı, yakın bir zman sonra öğrenilecektir aslında. Sizlerin gözünde o kadar iyi olacağız ki, hepiniz TÜRK MİLLETİ'NİN kim olduğunu gün gelecek öğreneceksiniz!

Şahikalar üstünde meydan okur bu erlerYaklaşacak düşmana mezar olur bu yerlerBağlayamaz bir kuvvet, bu kasırga milletiTarihlere sorun ki: Bize ölmez Türk derler

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
İsraile nota tarzında icazet veriyoruz ama bir kıytırık kanalı kapattıramıyoruz ne garip değil mi.
kapattın ne olacak başka bir isimle başka bir yerden yayın yapacak, bırakalım avrupa ülkesi izin versin, versinde bir gün terör onlara uğradımı kafalarını vuracklar.