Bomba! Saner Ayar istifa etti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Show TV'de tam anlamıyla bir deprem yaşanıyor, hangi üst düzey yönetici az önce istifasını verdi?

b78_8d079.jpg

Show TV’de tam anlamıyla bir Saner Ayar depremi yaşanıyor..

Yaklaşık 8 yıldır Show TV’de genel müdürlük yapan Saner Ayar görevinden istifa etti..

Az önce istifasını elektronik posta yoluyla çalışanlarına duyuran Saner Ayar, kurumdakilerle vedalaşmaya başladı.. Ayar veda mesajında, "2003 yılından beri sürdürmektde olduğum görevden ayrılıyorum. 8 yıllık görev hayatım boyunca kanalı iyi yerlere getirdiğime inanıyorum. Herkese teşekker ederim" dedi.

Saner Ayar'ın ayrılığıyla boşalan genel müdürlük görevine kimin getirileceği de MEDYARADAR'da olacak. Gelişmeleri bizden izlemeye devam edin...

MEDYARADAR

Medyatava Show TV depremini dakika dakika takip ediyor... Saner Ayar'dan boşalan koltuğa Serdar Çaloğlu oturdu. Çukurova Medya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Çaloğlu'nun, kanaldan sorumlu olacağı az önce duyuruldu...

Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi ve Çukurova Medya Grup Başkanı Mehmet Bülent Ergin az önce açıklama yaparak, Saner Ayar'ın yerine Serdar Çaloğlu'nun geldiğini resmen duyurdu..

Medyatava

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Neden İstifa etmiş acaba?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Çoktan edecekti zaten. Geçen sene zorla ikna etmişlerdi.

Büyük ihtimal atv'ye gidecek.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adam beni yalanlamış. :D

Show Tv'den ayrıldığını duyurduğumuz Saner Ayar, Atv'ye geçeceği iddialarına Medyaradar kanalıyla yanıt verdi..

85e_e593c.jpg

Show Tv Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan Saner Ayar, Atv’ye geçeceği iddialarını yalanladı..

MEDYARADAR’a özel açıklama yapan Saner Ayar, geleceğiyle ilgili henüz net bir kararının olmadığını belirterek şöyle konuştu :

"Atv’ye geçeceğim iddiaları gerçeği yansıtmıyor.. Çünkü oranın çok iyi bir genel müdürü var ve kanal çok güzel idare ediliyor.. Şu an gelecekle ilgili net bir kararım yok.. Biraz düşünüp taşınıp ailemle ortak bir karara varacağız.. "

MEDYARADAR