Bolt: "Uzun atlamayı mutlaka deneyeceğim"

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Dünya Atletizm Şampiyonası'nda sprint yarışlarında inanılmaz bir performans gösteren Usain Bolt, uzun atlamaya geçebileceğini söyledi.

file.ashx

Pekin Olimpiyatları'nda ve Berlin'deki Dünya Şampiyonası'nda 100, 200 ve 4x100'de altı altın madalya kazanırken beş dünya rekoru kıran Bolt, uzun atlamada şansını denemeyi çok istediğini söyledi.

23 yaşındaki Jamaikalı sprinter, "emekli olmadan önce uzun atlamada mücadele etmeyi çok isterim çünkü çok başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.

Usain Bolt, 2012 Londra Olimpiyatları'nda 400 metrede yarışmasının da ihtimal dahilinde olduğunu söyledi.

Bolt, "ben 400'ü istemiyorum ama antrenörüm '100 ve 200'de yapacak bir şeyin kalmadı, yeni bir şeyler deneyelim' derse bütün kalbimle ve ruhumla bunu denerim" dedi.

8.95 metre ile uzun atlamada dünya rekorunu elinde bulunduran Mike Powell, Bolt'un 9 metre barajını aşacak ilk atlet olabileceğine inanıyor.

Powell, "onun 9 metreyi atladığını görür gibiyim. O uzun boyu ve cüssesiyle beni korkutan bir atlet tipi. Burada sıradışı bir sporcudan söz ediyoruz" dedi.

Kaynak

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yok artık Usain Bolt:laugh:
Onuda yapar valla..Ben bu adamın ne yiyip ne içtiğini çok merak ediyorum:laugh:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ver gazı verr gazıı...

Hadii bolt yaparsın ..Hayvansın sen atlarsıınnn

(ara gaz)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Tamam arkadaşlar Bolt'tan kurtuluyoruz. uzun atlamada kesin havalanır ve atmosfer dışına çıkar bu adam...

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sprintde yaptığı gibi son rekor 8.95 ise direk 15 yapar , yüzmeyi deneyeceğim der :D aheuahuehua