26¥¥26
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,553
MLBB indireceğim.Hangidinde sorun yaşamam ?
Gameloop indir, Bluestacks eskidi artık ve o kadar'da güzel çalışmıyor kasıyor donuyor oyunlardan atıyor vb. gameloop da böyle bir sorun yaşamadım hiç
Hocam kararsız kaldım.Gameloop kasıyor gibi hissediyorum.gameloop daha fazla yoruyor deneyimlerime göre. Bluestacksle coc oynadım mlbb oynadım her şeyi oynadım ve acayip rahattım. Bluestacks tercih et bence.
Yani ben hiç kasma vb. yaşamıyorum genelde sadece ilk yüklediğim zamanlar ufak bir kasma oluyor ondan sonra full akıcı. Blustacks'da kullandım ama oyundan atmalar crash vb. verdiği için sildim.Hocam kararsız kaldım.Gameloop kasıyor gibi hissediyorum.
İ510210Uİşlemciniz güçlü değilse her ikisi de kasacaktır.
Bu programlar işlemci sömüren programlardır. Oyun içinde herhangi bir sorun yoksa arayüz kasmalarını çok da umursama.
Yani güçlü gibi hocam.İşlemciniz güçlü değilse her ikisi de kasacaktır.
Bu programlar işlemci sömüren programlardır. Oyun içinde herhangi bir sorun yoksa arayüz kasmalarını çok da umursama.
Hadi hayırlısıİ510210U
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani güçlü gibi hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamelloptan kuruyorum.
Bluestacks kullan.Hertürlü ikisinde de kasma yaşanacaktır.Hocam kararsız kaldım.Gameloop kasıyor gibi hissediyorum.
Evet ben bluestacks den indirecektim oyunu oyuna girmem zaten 45 dk sürdü yalan değil açkapa açkapa ztn babamda 45 dk izin veriyordu oynamama diğer PC açışımda silip bunu yükledim kasmıyor hiç istediğimi indiriyorumBluestacks kullan hertürlü kasma yaşanacaktır.