umutcan1111
Öğrenci
Merhaba su an meizu ep 51 kullaniyorum ama kulagima iyi uymadigi icin memnun değilim bütçem 150 200 tl ses kalitesi ideal olan kulaga iyi uyan bir kulaklik onerebilir misiniz?
Ne tür bir kulaklık belirtir senizMerhaba su an meizu ep 51 kullaniyorum ama kulagima iyi uymadigi icin memnun değilim bütçem 150 200 tl ses kalitesi ideal olan kulaga iyi uyan bir kulaklik onerebilir misiniz?
Bluetooth kulaklik miknatis sart degil ama olursa iyi olurNe tür bir kulaklık belirtir seniz
Samsung level kulaklıkları var çok güzelBluetooth kulaklik miknatis sart degil ama olursa iyi olur
Samsungun ses kalitesi nasilSamsung level kulaklıkları var çok güzel
Arkadaşım kullanıyor benim Powerbeats 2 ile karşılaştırdığım da altta kalır bir yeri Yok. Yani ne üst seviye birşey ne de rezalet orta seviye ses kalitesi olarak tabi bu aralar çok iyi indirim ile satanlar var araştırın derimSamsungun ses kalitesi nasil
Kulakici olsun sporda dinlemek icin degil kablolardan kurtulmak icin ve muzik kulagim tahminen 7 olabilirÖncelikle sorularım şu;
1- Kulaküstü-kulaküstı farkeder mi
2-Spor yaptığın icin mi portatif nedeniyle mi bluetooth istiyorsun
3-Müzik kulağını 10 üzerinden puanlar mısın
Hangi samsung level bir sürü varArkadaşım kullanıyor benim Powerbeats 2 ile karşılaştırdığım da altta kalır bir yeri Yok. Yani ne üst seviye birşey ne de rezalet orta seviye ses kalitesi olarak tabi bu aralar çok iyi indirim ile satanlar var araştırın derim
Samsung Level U Pro önerimdir.Kulakici olsun sporda dinlemek icin degil kablolardan kurtulmak icin ve muzik kulagim tahminen 7 olabilir