Mikrofonu iyi mi bunun?Qcy t5
Bu fiyattaki kulaklıkların mikrofonundan bir şey beklemeyin hocam.Qcy t5 mikrofon olarak iyi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mikrofonu iyi mi bunun?
Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum sağolun.Bu fiyattaki kulaklıkların mikrofonundan bir şey beklemeyin hocam.
Ben kullanıyorum ve mikrofon kalitesinin fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum.
Airdots, gt1 gibi modellerden kat kat iyi.
Qcy T5 ya da Xiaomi Redmi Airdots almanızı öneririm.Açık alanda sürekli telefonla konuşmaya elverişli sesi karşı tarafa düzgün iletebilecek bluetooth kulaklık önerisinde bulunabilir misiniz? En fazla 250 tl.
Xiaomi airdots için telefon görüşmelerinde sesin iyi gitmediğinden bahsetmişlerdi. Siz deneyimlediniz mi?Qcy T5 ya da Xiaomi Redmi Airdots almanızı öneririm.
İyi mikrofon ve çok uzun şarj arıyorsan Mi True Wireless Earphones Basic alın.Açık alanda sürekli telefonla konuşmaya elverişli sesi karşı tarafa düzgün iletebilecek bluetooth kulaklık önerisinde bulunabilir misiniz? En fazla 250 tl.
Maalesef bir deneyimim olmadı fakat bu fiyat bandındaki kablosuz kulaklıkların genelinde telefon konuşmalarında iyi gitmiyor.Xiaomi airdots için telefon görüşmelerinde sesin iyi gitmediğinden bahsetmişlerdi. Siz deneyimlediniz mi?