bluetooth kulaklık -airpods 2.nesil

emrejan6363

Asistan
Reaksiyon puanı
105
bime gelmiş 850 tl şu an piyasada en ucuz bimde. telefon olarak iphone 8 kullanıyorum. jbl t 500 bt alıcaktım 350tl ye üzerine 500 daha koyup alsamm mı kararsızım.bi kulaklık için bu kadar para günümüz şartlarında verilebilir mi ? dolar kuru asgari ücret vs. birde güvenlimi yani orijinalmidir bimdeki airpodslar

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,648
Büyük ihtimal orijinaldir. Bi kulaklık için daha fazlasıda verilebilir ama AirPods için verilir mi emin değilim. Sonuçta ses kalitesinin kutudan çıkan kulaklıktan pek farkı yok ve dışarı çok ses veriyor. Dışarıdan da ses alıyor. Kablosuz kulakiçi olarak daha iyi alternatiflere yönelebilirsiniz. Bahsettiğiniz jbl ise kulak üstü bir model olduğu için bi fikrim yok.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,911
1. nesil için konuşacağım, Dışarıya ses veriyor ama almıyor (ortam sessiz+yüksek ses ise veriyor), sennheiser'in güzel kulaklıkları var o fiyata onlara bak, Airpods almak yerine biraz üstüne koyup iyi bir akıllı saat alman daha iyi olur.

emrejan6363

Asistan
Reaksiyon puanı
105
1. nesil için konuşacağım, Dışarıya ses veriyor ama almıyor (ortam sessiz+yüksek ses ise veriyor), sennheiser'in güzel kulaklıkları var o fiyata onlara bak, Airpods almak yerine biraz üstüne koyup iyi bir akıllı saat alman daha iyi olur.
akıllı saat alıcaktım zaten apple watch 3 .sonradan gereksiz buldum.1500 tl galiba o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ihtimal orijinaldir. Bi kulaklık için daha fazlasıda verilebilir ama AirPods için verilir mi emin değilim. Sonuçta ses kalitesinin kutudan çıkan kulaklıktan pek farkı yok ve dışarı çok ses veriyor. Dışarıdan da ses alıyor. Kablosuz kulakiçi olarak daha iyi alternatiflere yönelebilirsiniz. Bahsettiğiniz jbl ise kulak üstü bir model olduğu için bi fikrim yok.
2.nesil arkadaşım almıştı iyiydi sanki

ne önerirsin max 850 tl kulakiçi

telefon apple olduğu içinn kulaklık airpods olursa daha iyi olur diye düşündüm

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,648
Telefonunuz iPhone olduğu için akıllı saati Apple Watch almanız mantıklı olur. Kulaklığın AirPods olmasına gerek yok. Onun dışında airpods ve qcy t1 den başka kablosuz kulakiçi kullanmadığım için tavsiye veremeyeceğim. Qcy de iyi değil.

IDAHO

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Telefonunuz iPhone olduğu için akıllı saati Apple Watch almanız mantıklı olur. Kulaklığın AirPods olmasına gerek yok. Onun dışında airpods ve qcy t1 den başka kablosuz kulakiçi kullanmadığım için tavsiye veremeyeceğim. Qcy de iyi değil.

QCY yi niye beğenmediniz? Bende almayı düşünüyorum