Bluetooth Hoparlör Ses Gecikme Problemi?

__ali__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Teknosa Preo MY Music mm01 BT Hoparlör modelini bozulana kadar sıkıntısız bir şekilde 3 sene kullandım. Sonra mm09 modelini aldım. Fakat ses 1-2 saniye gecikiyor. Uzun filmler izlenmiyor bu nedenden dolayı. Eski modelde böyle bir problem yoktu. Hoparlör Bluetooth versiyon 5.0 - Kullandığım cihaz Galaxy A50 Bluetooth 5.0 destekli. Bilgisi olan var mı?

sesuzmani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba cin menseili urunlerin % 90 in da maalesef bu tarz gecikmeler yasanabiliyor film izlemiyorsaniz o gecikmeleri cok takilmayin derim ama gecikme olmasin diyorsaniz da hi fi bir urun almalisiniz benim kullandigim urun hi fi bluetooth hoparlor dilerseniz size satabilirim 1.550 tl iletisim icin facebook.com/atillaonline adresinden bana ulasabilir mesaj atarsaniz sorulariniza memnuniyetle cevaplarim hayirli gunler.

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Merhaba cin menseili urunlerin % 90 in da maalesef bu tarz gecikmeler yasanabiliyor film izlemiyorsaniz o gecikmeleri cok takilmayin derim ama gecikme olmasin diyorsaniz da hi fi bir urun almalisiniz benim kullandigim urun hi fi bluetooth hoparlor dilerseniz size satabilirim 1.550 tl iletisim icin facebook.com/atillaonline adresinden bana ulasabilir mesaj atarsaniz sorulariniza memnuniyetle cevaplarim hayirli gunler.
Kesinlikle doğru, preo zaten kalitesiz bir marka

sesuzmani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kalitesiz demedim f/p olarak ideal ama beklentiyi yuksek tutmayalim sonuc olarak fiyat ne kadar yuksek olursa urun o kadar iyi ve kaliteli oluyor sevgiler. ❤