soultechuser
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Öncelikle herkese selamlar. Forumda yeniyim, hatalarım olacaksa şimdiden affola. Yaşamış olduğum sorun şu şekilde. Ben 28/03/2019 tarihinde bahsetmiş olduğum kulaklığın siparişini verdim. Maalesef siparişim en son 09/04/2019 tarihinde işlem gördü. Hayatım boyunca ilk kez böyle bir sorun ile karşılaştım ki daha önceki alış-veriş işlemlerim en fazla 18 gün sürdü. Sitenin bana vermiş olduğu 60 günlük süre vardı ve 34 günüm kalmış olmalı. Satıcıya mesaj attığımda "Yetkili kargo ile uzlaşacağız, sizi en yakın sürede bilgilendireceğiz." diye bir mesaj almama rağmen uzun bir süredir cevap gelmediği için bir kaç saat önce mesaj attım ve yanıt için bekliyorum. Pazar gününe kadar kargo işlemi için beklemeyi düşünüyorum. Fakat eğer ki cumartesi günü herhangi bir işlem yapılmazsa anlaşmazlık açacağım. Para iadesi isteyeceğim ve bir daha da bu markadan bir şey almayacağım. Zaten yabancı kaynaklarda bu şirketin sorunlu olduğu dile getirilmekte. Sorularım şu şekilde arkadaşlarım.
1)Ben para iademi aldım diyelim. Ürün bana yinede gelecek mi yoksa geri gidecek mi ? Bildiğim kadarı ile ekte kargonun yollandığına dair bir ibare yer almakta.
2)Daha önce buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu ? Kargonuz kaç günde geldi veya geldi mi ?
3)Bu kulaklığı sipariş edip kullanan bir kaç tane Türk gördüm. Kullanan arkadaşlar, bana kargo sürecini ve kulaklığın kendisini anlatabilir mi ?
4)Para iademi alırsam, 50 dolar altında hangi aktif gürültü önleyici özelliğine sahip kulaklığı önerirsiniz ? Mümkünse çoklu-medya tuşlu, USB-C girişli, kablolu/kablosuz seçenekli ve kulak kapsayan bir kulaklık olsun.
Şimdiden herkese teşekkürler, sevgilerimle ve saygılarımla.
1)Ben para iademi aldım diyelim. Ürün bana yinede gelecek mi yoksa geri gidecek mi ? Bildiğim kadarı ile ekte kargonun yollandığına dair bir ibare yer almakta.
2)Daha önce buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu ? Kargonuz kaç günde geldi veya geldi mi ?
3)Bu kulaklığı sipariş edip kullanan bir kaç tane Türk gördüm. Kullanan arkadaşlar, bana kargo sürecini ve kulaklığın kendisini anlatabilir mi ?
4)Para iademi alırsam, 50 dolar altında hangi aktif gürültü önleyici özelliğine sahip kulaklığı önerirsiniz ? Mümkünse çoklu-medya tuşlu, USB-C girişli, kablolu/kablosuz seçenekli ve kulak kapsayan bir kulaklık olsun.
Şimdiden herkese teşekkürler, sevgilerimle ve saygılarımla.