Nonvalid27
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 255
Blue switchli klavye ile oyun deneyimi nasıl?
Bende tam tersi var sessiz klavye kullanamıyorum hissiyatı nasıl ?bende vardı başta güzelde sonra sıkabiliyor bide bazen fps oyunlarında yavaşlatabiliyor
tabi senin techinin
ortada durma noktası var tık tık. yakınınd avatan varsa deneyebilirsinBende tam tersi var sessiz klavye kullanamıyorum hissiyatı nasıl ?
Oyun deneyiminde red switchten çok bir farkı varmı ?ortada durma noktası var tık tık. yakınınd avatan varsa deneyebilirsin
var.Oyun deneyiminde red switchten çok bir farkı varmı ?
linear olunca sessiz olacak diye bir kaide yokBende tam tersi var sessiz klavye kullanamıyorum hissiyatı nasıl ?
tepki sürersi gibi dusunebilirsin, red daha reaktif blueya göreOyun deneyiminde red switchten çok bir farkı varmı ?
Ne kadar bi fark var ? Yani kaç saniyelinear olunca sessiz olacak diye bir kaide yok
ortadaki tik sesi olmaz sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
tepki sürersi gibi dusunebilirsin, red daha reaktif blueya göre
onu hesaplayamam onu cherry bile hesaplayamayabilirNe kadar bi fark var ? Yani kaç saniye
Ne demek rehbere bakmanı öneririm switchler içinPeki hepinize teşekkür ederim
bende de kailh silver speed var da, sen kailh ve low profile demissin hangi switch oldugunu soylememissin ^^bende kailh low profile switch var red gibi hızlı blue gibi de hissiyatlı ve yazı yazmaya uygun bence mavi switch alınmaz
kailh low profile whitebende de kailh silver speed var da, sen kailh ve low profile demissin hangi switch oldugunu soylememissin ^^
btw mavi idare eder de brown igrenç otesi bir sey ya![]()