Blue Screen yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -Lille
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-Lille

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir sorunla karşılaştım format attırmak istemiyorum ama gerekliyse aticaz tabi.Şimdi ben bilgisayarimi normal biçimde kullaniyordum taa ki cmd açıp /scannow pc taraması yapmadan önce. Tarattırdım pc yeniden başlatın falan dedi başlattığımda ise tam açılıcakken siyah ekranda fare simgesi görünüyor sonra aniden mavi ekran win32.sly tarzı hata alıyorum altinda ise "Page found the area" en aşağısında disc memory gibi birşey 100 e kadar sayıp resleniyor. Bazı arkadaşlar ramle ilgili bir problemdir falan diyorda sistemim anca 6-7 ay oluyor parçalarda bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum yinede yardımlarınızı esirgemeyin inşallah formatlik değildir cevap bekliyorum
sfxrw.jpg

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Son taktığın donanımları çıkart En Son İyi Yapılandırma'da başlat ve chkdsk /f /r yap

-Lille

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son taktığın donanımları çıkart En Son İyi Yapılandırma'da başlat ve chkdsk /f /r yap
Usta son taktığın donanımlar derken? Bilgisayarın pek fazla iç işlerinden anlamıyorum şöyle bir durum var güvenli modda,en iyi yapılandırma dahi açılmıyor.Masaüstü gelmiyor yani bi gelse halledicem. Sistem onarım DVD'ye çekeyim diyorum sizce yararı olur mu format attırmak istemiyorum :D

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=354617]-Lille[/MENTION] Yani taktığın kamera klavye filan yada kasa içinde ekran kartı filan varsa çıkar.
Bilgisayar açılırken F8'e bas orada vardır En Son İyi Yapılandırma eğer açılmazsa format cd'sini tak onarım yap

-Lille

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@-Lille Yani taktığın kamera klavye filan yada kasa içinde ekran kartı filan varsa çıkar.
Bilgisayar açılırken F8'e bas orada vardır En Son İyi Yapılandırma eğer açılmazsa format cd'sini tak onarım yap
Şimdi abi öncelikle bana yardımın için teşekkür ederim. Benim diğer odamda eski çürük bir makine var 32 bit boş dvd aldım o bilgisayardan sistem onarım diski oluşturdum. Daha sonra kendi bozuk olan bilgisayarıma taktım ilk başta problem çıkarmadı devam ettim diski gördü birkaç yüklemeler yaptı yalnız sonradan hata vermeye başladı, 32 Bit Disk onarım hataları gibi benim bozuk olan bilgisayarım 64 bit muhtemelen 32bit disk olduğu için hata verdi peki ben bu diski 64 bit olarak nasıl yapabilirim? Başka birisinin bilgisiyarında mı yapıcam cevap bekliyorum eyvallah

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
@-Lille
64 bit yapamazsın internetten windows 7 64 bit indir cd'ye yada anakartın usb'den format atmayı destekliyorsa usb'ye yaz oradan onar

-Lille

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@-Lille
64 bit yapamazsın internetten windows 7 64 bit indir cd'ye yada anakartın usb'den format atmayı destekliyorsa usb'ye yaz oradan onar
Abi 64 bit indir diyorsun kurtarma diskinin 64 bitimi yoksa Windows 7 Home Premium 32 bit var bende 64 bitinimi yükliyim?

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=354617]-Lille[/MENTION] Windows 7 Home Premium 64 bit indir

-Lille

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi anladım teşekkür ederim yalnız eski olan bilgisayar başkasının karışmak istemiyorum formatla falan ve işlemcisi destekleyemiyor problem çıkar yani başka çözümü yok o zaman yarın bilgisayarcıya gidelim :D

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=354617]-Lille[/MENTION] Format atmayacaksın onarıcaksın hiçbir şey silinmez

-Lille

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Shit Happens Abi şimdi sen bana eski dediğim 32bitlik bilgisayar hakkında bunları diyorsan ana kart falan hiç birşey desteklemiyor zaten özellikleri şöyle
İşlemci: İntel Pentium 3.00 GHz
Ram: 1GB
Ekran kartı falan yok abi anakartın ne kadar eski olduğunu söylemeye gerek yok PCI Express değil zaten kusura bakma kafanı ağrıtıyorum

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
@-Lille
Windows 7 o kadar özellik istemez çalışır merak etme
32 bit olduğu için 1 GB ram yeter benim şimdiki bilgisayarımın rami 1 GB hiç kasmıyor!
Windows 7 Sistem Gereksinimleri:

• 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı 32 bit (x86) ya da 64 bit (x64) işlemci
  • 1 gigabayt (GB) RAM (32 bit) veya 2 GB RAM (64 bit)
  • 16 GB (32 bit) veya 20 GB (64 bit) kullanılabilir sabit disk alanı
  • WDDM 1.0 veya üzeri sürücüye sahip DirectX 9 grafik aygıtı
    eğer kasarsa (ki sanmıyorum) siler XP yada Ubuntu kurarsın

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben 40 yıllık külüstür laptoplarda Windows 7'nin kasmadan çalıştığını gördüm

gslevent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[h=3]PC kasadan çıt diye ses geliyor ve pc kapanıyor 30 40 dakkada bir oluyor,format attıralı 2 hafta oldu pc kapalıykende aynı ses geliyor 30 40 dakkada bir sanki kısa devre yapıyormuşcasına bir ses çın diyor ve kapanıyor bende tekrar açıyorum ama 30 40 dakka sonra yine aynı kapanıyor acil yardımlarınızı bekliyorum...[/h]