Bloody P81 mi V7MA mı?

samiemrec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhabalar soru başlıkta. Fiyatları yakın ama biri bana P81'in sensörünün daha iyi olduğunu söyledi. Ama Hepsiburada sitesinde puanı 3.8 görünce (yorum da az) işkillendim. Hangisi tercih edilmeli? Ayrıca unutmadan söyleyeyim elim büyük. Bugün almayı düşünüyorum fikri olan yazabilirse çok müteşekkir olurum.

mttzn

Doçent
Reaksiyon puanı
459
Ben daha önce Everest kullandım memnun kalmadım ondan dolayı o markayı düşünmüyorum.
P93 modeli 135 ₺'ye inmiş, bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
İlk soruna cevap vereyim öncelikle :) Evet P81 hem daha güncel hemde daha iyi sensöre sahip. P93 benimde ilgimi çeken bir ürün donanımhaberde incelemesini yaptılar bakabilirsin. P81 ile aynı sensöre sahip fakat yanlış hatırlamıyorsan PixArt PMW3325 vardı oda giriş üstü bir sensör. 135'ye alınabilir P93 aklında varsa tercihini o yönde yapabilirsin.

samiemrec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ben daha önce Everest kullandım memnun kalmadım ondan dolayı o markayı düşünmüyorum.
P93 modeli 135 ₺'ye inmiş, bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
İlk soruna cevap vereyim öncelikle :) Evet P81 hem daha güncel hemde daha iyi sensöre sahip. P93 benimde ilgimi çeken bir ürün donanımhaberde incelemesini yaptılar bakabilirsin. P81 ile aynı sensöre sahip fakat yanlış hatırlamıyorsan PixArt PMW3325 vardı oda giriş üstü bir sensör. 135'ye alınabilir P93 aklında varsa tercihini o yönde yapabilirsin.
135 ₺ Core 3 aktif hem de. Şöyle sorayım P93 mü P81 mi?