IkramYgdrn
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Merhaba arkadaşlar, blogger kullananlar bilir ki site tanitmak oldukça zor bir uğraştır. Yeni başlayanlar genellikle sitelerini açıp 2 ay içinde kimse gelmiyor diyerek kaparlar. Ben de dedim ki kendi bloguma benim için hiç bi yerden alınmamış ve daha önce paylasilmamış yazılar yazan bloggerların bloglarını sitemde tanıtayım.
Iki tarafında isine gelen bi anlaşma olarak dusunuyorum. Ben yazı yazmaya pek firsat bulamiyorum siz de tanıtım yapamiyorsaniz eger hic beklemeyin. Gelin yazar olarak ayarlayayım yazın. Yazınızın içinde son paragrafta istediginiz hesabinizi (blog insta twitter tumblr snap) tanitabilirsiniz. Yazınızın türkçe kurallarına uyması ve en az 600 kelime olması şartıyla tabiki.
Sitemin linki: www.agalarageldik.com
Ilgilenen varsa detayli aciklama yapabilirim. Iyi gunler diliyorum
Iki tarafında isine gelen bi anlaşma olarak dusunuyorum. Ben yazı yazmaya pek firsat bulamiyorum siz de tanıtım yapamiyorsaniz eger hic beklemeyin. Gelin yazar olarak ayarlayayım yazın. Yazınızın içinde son paragrafta istediginiz hesabinizi (blog insta twitter tumblr snap) tanitabilirsiniz. Yazınızın türkçe kurallarına uyması ve en az 600 kelime olması şartıyla tabiki.
Sitemin linki: www.agalarageldik.com
Ilgilenen varsa detayli aciklama yapabilirim. Iyi gunler diliyorum