Bloguma yorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LWMP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bir blogum olsun ısıtıyordum teknolojı uzerıne bende bır tane actım yenı tasarımını fılan yaptım fakat baska ne yapabılırım sayfaya radıo eklemek ısıtyorum bu mumkun mu?
yorumlarınızı beklıyorum sayfa ıngılızcedır ve turkcesı de yavas yavas baslıcam daha zaman var

Welcome

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Yabancı dilde yayın yapıyor ama Bu Blogda Ara, Blog Arşivi, 30 Eylül 2010 Perşembe vs. bunlar Türkçe. Türkçesini de kısa zaman da ekle ki mantık hatasına kurban gitme.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Banka ile kimse yardım yapmaz diye düşünüyorum eğer yabancılara yönelik bir site ise paypal hesabı koyarsan daha çok para gelir diye düşünüyorum.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Konular belliki alıntı yapılmış bu ingilizce ile başarılı olabilirmisin peki ?

I'm having turkey at 19 years old at the university took the turkey to read a lot of people even though the university can not **** jobs, you will be collecting cash donations for me a good education at school I read the donations collected through the site will be updated within 48 hours By donating $ 1 to help you to make the Side bar, ordered the school expenses for education expenses

Radio html code veya sitene radyo ekle diyerek aratırsan ekleyebilirsin.

Başarılar dilerim.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Konular belliki alıntı yapılmış bu ingilizce ile başarılı olabilirmisin peki ?

I'm having turkey at 19 years old at the university took the turkey to read a lot of people even though the university can not **** jobs, you will be collecting cash donations for me a good education at school I read the donations collected through the site will be updated within 48 hours By donating $ 1 to help you to make the Side bar, ordered the school expenses for education expenses

Radio html code veya sitene radyo ekle diyerek aratırsan ekleyebilirsin.

Başarılar dilerim.

Katılıyorum ben de.
Google translate ile mi çevirdin bunu :D
İngilizcen fena harbi bence eğer bi süre daha ingilizce devam ettireceksen öncelikle bi ingilizce kursuna fln yazılmanda fayda görüyorum :)

Kusura bakma ama dost acı söyler alınmaca yok...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
"your foreign language is sucks." derlerse hiç bişi anlamıyacağına eminim. :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
"your foreign language is sucks." derlerse hiç bişi anlamıyacağına eminim. :)
muhtemelen hiçbir yabancı özellikle amerikalı biri "foreign language" tabirini kullanmıyacağı için pek karşılaşmaz

belki "dude ur english sux" gibi bir cevap alabilir :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
muhtemelen hiçbir yabancı özellikle amerikalı biri "foreign language" tabirini kullanmıyacağı için pek karşılaşmaz

belki "dude ur english sux" gibi bir cevap alabilir :D

daha dur, benim dediğimi translate'e yazarsa en azından ne demek istediğimi anlar, ama senin dediğin gibi yazsaydım, iletişim problemi doğardı. :D

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ooooo o zaman bende yorum isteyim varsa bole :):):)

bu da benim blog'um

---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:36 ----------

ooooo o zaman bende yorum isteyim varsa bole :):):)
ama düşünce güzel hemde ingilizce umarım istediğin olur :)

bu da benim blog'um

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İngilizce olarak da tasarım olarak da çok başlardasın.Eğer İngilizce bildiğini düşündğün arkadaşların var bunlar için yapıyorsan bir şey diyemeyeceğim ama tamamen yurtdışındaki insanlar okusun diyorsan 1 kez daha düşünün derim...