Bloğum Nasıl? Ne Eklenmeli? Nasıl Yaygınlaşabilirim?

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Merhaba. WinDPzero Blog adındaki bloğun sahibiyim. Adres: WinDPzero Blog | Teknolojiye Dair Her Şey! 14 Haziran 2014 tarihinde açtım. O zamandan beri 100'den fazla yazı paylaştım. Paylaştığım yazılara uğraşıyorum. Bir gün tutar diye bekledim, bekledim ama tutamıyor. Neyi eksik? Ne eklemeliyim? Nasıl olmuş site? Nasıl tanınabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Site WordPress tabanlı ve Hostinger'ın ücretsiz paketlerinden. Eğer bir gelir sağlayabilirsem ücretli sürüme yükseltebilirim.

KONU YERİ YANLIŞ OLABİLİR. EĞER YANLIŞSA DOĞRUSUNU SÖYLERSEZ SEVİNİRİM...

Salim Kurtoğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
temanı değiştirmeni ve birazdaha görsel eklemen senin için daha yararlı olur.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhaba. WinDPzero Blog adındaki bloğun sahibiyim. Adres: WinDPzero Blog | Teknolojiye Dair Her Şey! 14 Haziran 2014 tarihinde açtım. O zamandan beri 100'den fazla yazı paylaştım. Paylaştığım yazılara uğraşıyorum. Bir gün tutar diye bekledim, bekledim ama tutamıyor. Neyi eksik? Ne eklemeliyim? Nasıl olmuş site? Nasıl tanınabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Site WordPress tabanlı ve Hostinger'ın ücretsiz paketlerinden. Eğer bir gelir sağlayabilirsem ücretli sürüme yükseltebilirim.

tasarım gayet iyi güzel bir tema iyi olur birde homapageye reklam ver ziyaretçi sayın artsın güzel olmuş...

MineCraftEr01

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Vay be bundan sonra sıkı bir takipciyim blogunun benimde yourube kanalim ver suan 100 e yakin abonem var aboneler cogalinca herkese tavsiye edicem ve zaten kesinlikle tutar

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Vay be bundan sonra sıkı bir takipciyim blogunun benimde yourube kanalim ver suan 100 e yakin abonem var aboneler cogalinca herkese tavsiye edicem ve zaten kesinlikle tutar

Çok sağolun :) buna ihtiyacım vardı. Tek sorun Ekim-Mayıs arası sırf bu yıl için yazı yazamayacağım. Sonra tam gaz devam :)

MineCraftEr01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok sağolun :) buna ihtiyacım vardı. Tek sorun Ekim-Mayıs arası sırf bu yıl için yazı yazamayacağım. Sonra tam gaz devam :)
Aynen bende okullar yuzunde o aralar pek ilgilenemiyorum ama cok guzel mobil tasarimj sade cok goz alici sacma seyler yok eger bir adsense hesabi acip bloguna reklam verip para kazanabilirsin

adamedya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özgün makale ve kendinin internette arama yapıp aradığına uyum sağlamayan bir konu hakkında gerçek bilgiyi bulduğunda internet kullanıcılarıyla paylaşırsan çok değil 1 sene sonra iyi trafik alan bir siteye sahip olabilirsin.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
milleitn ilgisini cekecek şeyler yaz .D