Blogger (blogspot) kuracagim ama...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mdn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
blogger (blogspot) kuracagim ama nasil yonetecegimi anlatan bi video istiyorum tema olsun bolum hazirlama olsun A'dan Z'ye kadar ogretecek bi video istiyorum yardimci olurmusunuz bilgisayardan anlayan biriyim bi video yeter.bide bu reklam alma isi icin banka hesabimiz mi olmasi gerekiyor internetten para kazanmak istiyorumda,bide internet sitesini ne uzerine acabilirim,oyun eklemeyi istiyorum fakat sitenin bana ayirmis oldugu GB yetersiz kalir bi yardimci olun

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
blogger (blogspot) kuracagim ama nasil yonetecegimi anlatan bi video istiyorum tema olsun bolum hazirlama olsun A'dan Z'ye kadar ogretecek bi video istiyorum yardimci olurmusunuz bilgisayardan anlayan biriyim bi video yeter.bide bu reklam alma isi icin banka hesabimiz mi olmasi gerekiyor internetten para kazanmak istiyorumda,bide internet sitesini ne uzerine acabilirim,oyun eklemeyi istiyorum fakat sitenin bana ayirmis oldugu GB yetersiz kalir bi yardimci olun
hocam oyunları upload sitelerine (rapidshare gibi) yüklersiniz video falan yükleceğim diyorsanız vk.com dan bir hesap açıp oraya istediğiniz kadar video yükleyebilirsiniz ordan aldığınız hazır kodları sitenize yapıştırabilirsiniz.Ayırmış olduğu gb hayli hayli yeter.Reklam için google adsense hesabı oluşturmanız gerekir ama böyle oyun video gibi illegal işler üzerine sitre yaparsanız adsense hesabı iptal olur farklı 3. parti reklam siteleri var ama onlarında verdiği ücretler çok komik seviyede bir kazanç elde edemessiniz.Zamanınızı boşa harcamış olursunuz.

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hocam oyunları upload sitelerine (rapidshare gibi) yüklersiniz video falan yükleceğim diyorsanız vk.com dan bir hesap açıp oraya istediğiniz kadar video yükleyebilirsiniz ordan aldığınız hazır kodları sitenize yapıştırabilirsiniz.Ayırmış olduğu gb hayli hayli yeter.Reklam için google adsense hesabı oluşturmanız gerekir ama böyle oyun video gibi illegal işler üzerine sitre yaparsanız adsense hesabı iptal olur farklı 3. parti reklam siteleri var ama onlarında verdiği ücretler çok komik seviyede bir kazanç elde edemessiniz.Zamanınızı boşa harcamış olursunuz.
Yasal olduğunu sanıyordum oyun yüklemenin,peki giskur kardes youtube'dan para kazanmak istersek nasıl oalcak o iş ilk önce adsense hesabı kuracağız,youtube videolarıma reklam koymayı nasıl yapacağız,reklam sahipleri mi bize ulaşacak kısa bi bilgi verebilirmisin,cevap için saol bu arada

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Reklam sahipleri ile hiçbir bağlantınız yok , ilk önce youtubeden bir hesap alıp videoları koymaya başlıyorsunuz sistem otomatik olarak size reklam verme izni veriyor videolarınızın izlenme durumuna yada şikayet alıp almamanıza bağlı olarak,ysistem izin verirse o zaman reklam almak için başvuru linki geliyor size yoksa hemen hesabı alınca başvurma gibi bir seçenek yok.

hayalprest78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Mdn Öncelikle Merhaba

Blogspot kurmak iyi birşey ama iyi bir fikir olmalı yasal olmalıki bui işten para kazanabilesin

Örnek Olarak Google Arama Motorunda İlk 100.000 girecek bir blog yap

http://bloghocam.blogspot.com/ Serdar Beye sorarsanız size Yardımcı olur

Youtube videoda burdan bakabilirsin http://www.youtube.com/watch?v=XfF95mVKVDY

Msaridd iyi günler