Blogdan Anlayan Arkadaşlar Var mı ?

audio3334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir blog sitesi açacağım fakat pek bilgim yok şöyle basit birşey istiyorum anlatayım,siteye bir yada iki kullanıcı adı tanımlanacak bu iki yada bir kullanıcı siteye makale yazıları videolar ve ses dosyaları vede resim yükleyecek,örneğin bir yazı ekleyeceği zaman konu başlığı alanı olcak ve alt kısımda da makale yazısı olacak ve gerekirse link de ekleye bileceğim,shiftdelete formunun mesaj yazma kısmı gibi makale ekleyeceğim zaman karşıma böyle bir yer gelemesini istiyorum
vbqw4.png

herşeyi yazdıkdan sonra gönder dediğimde anasayfaya yazmış olduğum metin gidecek yada eklemiş olduğum bir video yada eklemiş olduğum bir ses,video ve sesi youtube den alırım sadece link bağlantısı eklediğim zaman bir link olarak değilde anasayfada bir video olarak gözükecek,sağ ve sol kısımlarda ise eski konu başlıkları gözükebilir sol veya üst kısımda anasayfa hakkında resim galerisi video galerisi gibi kısımlarda olabilir,bana yardımcı olabilirmisiniz bu konuda,kısaca bir fikir sunabilirmisiniz

byogzttc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben varım kardeş. Gayet de iyi anlarım. Sana her şeyi anlatırım. Ne dersin ?

byogzttc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tmm anlatıyorum. nasıl bir blog açacaksın ? yani ne ile ilgili ????

audio3334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kişisel olacak yönetici panelinden konu ekleyeceğim konu ekleyeceğim panel yukarıdaki resimdeki gibi olmalı konuya bir başlık belirteceğim ve konuyla ilgili yazı veya resimde eklemek istiyorum sonra gönder dediğimde yayınlayacak,tumblr blogda ki gibi

byogzttc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana hangi sitelerden blog açılır ? Nasıl düzenlenir ? Kodları, kullanımları vb. şeyleri anlatacağım ama bana biraz bilgi vermen gerek..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tumblr gibi bişe istiyorsan google blogger kullanabilirsin. Ama bunu herkes kullanamaz.

audio3334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne tür bi bilgi ama,kişisel bir blog olacak konuda detaylı belirttim

byogzttc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş blogger' a girdinmi ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

blogger için gmail hesabın var