Blog Sitem Hakkında :)

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Merhabalarr :) Kuzenimle beraber bi blog açma kararı almıştık ve açtık bi süre paylaşım yaptıktan sonra bi süre boşlamıştık. Şimdi ben tekrar bu işe girmek istiyorum ama sizinde tavsiyelerinize ihitiyacım var bu konudan anlayan kişilerden yardım bekliyorum. :) Sitemde ne gibi değişikler yapmalıyım ?
Sizce yaptığım hatalar nedir ? ve bununla ilgili önerilerde bulunursanız sevinirm :)

http://uykucunungunlugu.wordpress.com/

emirgorur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sitenin başlığında ve her konunun başında çok gülücük var ve bu sizin ciddiyetinizin olmadığını gösterir. Yani tabii ki ciddisinizdir ama SDN'de hiç gülücük gördünüz mü yani? :D Alttaki yazıyı gördüğümde Allah kahretsin dedim."Bizimle İletişime Geçmek İçin" olması lazımdı. Ayrıca konulardaki yazılar çok renkli ve bazıları çok parladığı için anlaşılmıyor. Umarım yardımcı olmuşumdur :D

"Bizle İletişmek İçin;"

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Sitenin başlığında ve her konunun başında çok gülücük var ve bu sizin ciddiyetinizin olmadığını gösterir. Yani tabii ki ciddisinizdir ama SDN'de hiç gülücük gördünüz mü yani? :D Alttaki yazıyı gördüğümde Allah kahretsin dedim."Bizimle İletişime Geçmek İçin" olması lazımdı. Ayrıca konulardaki yazılar çok renkli ve bazıları çok parladığı için anlaşılmıyor. Umarım yardımcı olmuşumdur :D

"Bizle İletişmek İçin;"

Ya aslında biraz eğlence ve komiklik olsun diye yapmıştık biraz daha ciddi olsak daha iyi olucak. Teşekkürler :)