mehmet818181
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 68
Arkadaşlar kütüphanemde sea of thieves var ancak bugün blackwake adlı oyunun 1,85 TL'ye düştüğünü gördüm. Sizce almaya değer mi?
Çok güzel bir oyun sea of thieves kadar beni sarmadı ama sıkılmadan rahatlıkla oynayabileceğin bir oyun zaten fiyatı göz önünde bulundurulunca bedavaArkadaşlar kütüphanemde sea of thieves var ancak bugün blackwake adlı oyunun 1,85 TL'ye düştüğünü gördüm. Sizce almaya değer mi?
Peki oynanışı zor bir oyun mu? kontroller felen?Çok güzel bir oyun sea of thieves kadar beni sarmadı ama sıkılmadan rahatlıkla oynayabileceğin bir oyun zaten fiyatı göz önünde bulundurulunca bedava
Oyunun oynanış biçimi güzel ilk başta sana kaptan olmak isteyip istemediğini soruyor evete basınca mürettebata ilgi çekici şeyler yazmanı istiyor yazdığın şey sol üstte senin adının altında çıkıp oylamaya sunuluyor mürettebatta sana oy veriyor gemiyi sen sürüyorsun hızı ayarlıyorsunPeki oynanışı zor bir oyun mu? kontroller felen?
Onun haricinde çok zor bir oynanışa sahip değil sot oynamışsan burda sıkıntı yaşamazsınPeki oynanışı zor bir oyun mu? kontroller felen?
Teşekkürler...Oyunun oynanış biçimi güzel ilk başta sana kaptan olmak isteyip istemediğini soruyor evete basınca mürettebata ilgi çekici şeyler yazmanı istiyor yazdığın şey sol üstte senin adının altında çıkıp oylamaya sunuluyor mürettebatta sana oy veriyor gemiyi sen sürüyorsun hızı ayarlıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onun haricinde çok zor bir oynanışa sahip değil sot oynamışsan burda sıkıntı yaşamazsın