Blackwake alınır mı?

mehmet818181

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Arkadaşlar kütüphanemde sea of thieves var ancak bugün blackwake adlı oyunun 1,85 TL'ye düştüğünü gördüm. Sizce almaya değer mi?

SHKFTT

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Arkadaşlar kütüphanemde sea of thieves var ancak bugün blackwake adlı oyunun 1,85 TL'ye düştüğünü gördüm. Sizce almaya değer mi?
Çok güzel bir oyun sea of thieves kadar beni sarmadı ama sıkılmadan rahatlıkla oynayabileceğin bir oyun zaten fiyatı göz önünde bulundurulunca bedava

SHKFTT

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Peki oynanışı zor bir oyun mu? kontroller felen?
Oyunun oynanış biçimi güzel ilk başta sana kaptan olmak isteyip istemediğini soruyor evete basınca mürettebata ilgi çekici şeyler yazmanı istiyor yazdığın şey sol üstte senin adının altında çıkıp oylamaya sunuluyor mürettebatta sana oy veriyor gemiyi sen sürüyorsun hızı ayarlıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki oynanışı zor bir oyun mu? kontroller felen?
Onun haricinde çok zor bir oynanışa sahip değil sot oynamışsan burda sıkıntı yaşamazsın

mehmet818181

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Oyunun oynanış biçimi güzel ilk başta sana kaptan olmak isteyip istemediğini soruyor evete basınca mürettebata ilgi çekici şeyler yazmanı istiyor yazdığın şey sol üstte senin adının altında çıkıp oylamaya sunuluyor mürettebatta sana oy veriyor gemiyi sen sürüyorsun hızı ayarlıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun haricinde çok zor bir oynanışa sahip değil sot oynamışsan burda sıkıntı yaşamazsın
Teşekkürler...