Blackberry z10 mu lumia 1020 mi ?

isa.gms192

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben tel alcam, oncelikle suan bb 8520 var elimde yani bb kullanmasini bilirim ancak benim icin telin, hoparlor,muzik,video,internet performansi onemli bide ben cok oyun oynarim hemde cok ama bb nin marketinde oyun yok herhalde android oyunlarini oynayabiliyomusuz nasil oluyor o bana anlatirmisiniz bide lumia 1020 ile bbz10 u karsilastirirmisiniz ? Telefonu 4-5 sene kullanacagim bana o androidden port etmeyi ozellikle anlatirsaniz sevinirim butun oyunlar port edilebiliyormu ?

1020 teknik olarak tabii ki daha iyi. Uygulamalara gelince, herkesin bahsettigi kadar önemli bir şey değil iki tane adam gibi oyun, iki program olsun yeter. Gerisi zurnanın son delikleri. Hayır yani blackberry alınmaz neden ? "Uygulama yok" hadi ordan.. kardeş ben 5yıldır blackberry kullanıyorum önce bold 9000, sonra da bold 9900 (şimdiye kadar). 9000e tam anlamıyla aşık oldum. Blackberry farktır. Ayrıcalıktir özgünlüktur. Benim blackberry z10 alma sebebim bu olur. Yoksa tabii ki 1020 daha iyi. Ama ben yine de z10 alirdim.

bizanskargasi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence 3-4 sene telefon kullanmak isteyenler iphone dan başka bir sey almasınlar. ( sorunsuz bir şekilde kullanmak isteyenşer donmadan etmeden )

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
4-5 sene diyorsan nexus 5 alcaksın ben olsam lumia ya 2000 tl vermem lumia ya gelene kadar çok seçenek var note 3 var z1 var lg g2 var lumia hadi neyse de blackberrye sakın girme :D

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
blacberry z30 alabilirsin diyecegim ama 2 secenek verdiginden 1020 alternatifsiz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum Blackberry şuan çıkışa geçen firma az öğrende öle yorum yap